Ποιος έστειλε πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι στον Γιάννη Παπαγιάννη; (video)
Media

Ποιος έστειλε πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι στον Γιάννη Παπαγιάννη; (video)

Ο κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαγιάννη, Άθως Φαρδέλος έστειλε… πακέτο στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.



Ο δικηγόρος πήγε στην εκπομπή για να εκφράσει το παράπονό του που αν και γνωρίζεται τόσα χρόνια με τον Γιάννη Παπαγιάννη, το τελευταίο διάστημα έχουν «χαθεί». Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 20 χρόνια με τον Γιάννη Παπαγιάννη, όταν και οι δυο τους ήταν έφηβοι, δικαιολογώντας την απόφασή του να του στείλει πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι.

«Κανονίσαμε να δούμε ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες πριν, πήγαμε στο Ολυμπιακό στάδιο και αγοράσαμε ακριβά εισιτήρια. Την ημέρα του ματς, νωρίς το πρωί της Κυριακής, συναντιόμαστε για καφέ. Λέμε: Δεν πουλάμε τα ακριβά εισιτήρια να πάρουμε φθηνά, να μας μείνει και χαρτζιλίκι και να πάμε και μια βόλτα μετά; Οπερ και εγένετο. Πουλήσαμε τα ακριβά εισιτήρια, φάγαμε το μεσημέρι με τις οικογένειές μας και δώσαμε ραντεβού στο τρένο.

Ανεβαίνουμε στο ΟΑΚΑ με το τρένο, λοιπόν, και αρχίζει να ψιχαλίζει. Αρκεί να σας πώ ότι τελικά φάγαμε τέτοια βροχή που όχι μόνο φτάσαμε παπί, αλλά παρακολουθήσαμε ένα ολόκληρο ματς που έληξε 0-0 χωρίς καμία φάση παπί και φύγαμε. Γι’αυτό του έστειλα το μπουρνούζι. Λόγω της... βροχής που φάγαμε τότε. Θέλω δε να δω την αντίδρασή του στο κίτρινο χρώμα της ΑΕΚ, γιατί ως γνήσιος ΑΕΚτζης εγώ και γνήσιος Ολυμπιακός αυτός, θα πάθει σοκ», είπε.
Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Παπαγιάννης, όταν είδε την ρόμπα; Δείτε το βίντεο!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved