Alpha: Απειλή για «ψαλίδι» σε τρεις εκπομπές
Media

Alpha: Απειλή για «ψαλίδι» σε τρεις εκπομπές

Στο μικροσκόπιο πρόκειται να μπει για ακόμα μία φορά το πρόγραμμα του Alpha.

Λόγω οικονομικής κρίσης, το κανάλι της Κάντζας σκέφτεται πολύ σοβαρά μετά το "κούρεμα" στο οποίο προχώρησε στα τέλη του καλοκαιριού, να βγάλει και πάλι το... ψαλίδι από το συρτάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα τέλη του μήνα -το αργότερο στις αρχές του επόμενου- αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον Alpha μια μεγάλη σύσκεψη εν όψει Γενάρη, όπου παραδοσιακά ξεκινά το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αυτής, όλα τα τηλεοπτικά πρότζεκτ του καναλιού θα τεθούν επί τάπητος και θα κριθεί για δεύτερη φορά φέτος το τηλεοπτικό τους μέλλον. Οι Γερμανοί έχουν βάλει σκοπό να συμμαζέψουν τον προϋπολογισμό τους, με αποτέλεσμα να... κινδυνεύουν να γίνουν ξανά μαντατοφόροι κακών ειδήσεων.
Οι εκπομπές που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι "Οικογενειακές Ιστορίες", το "Κάτι Ψήνεται" και το "Μες στην καλή χαρά". Αν και αρχικά οι "Οικογενειακές Ιστορίες" είχαν πάρει την έγκριση για ακόμα 60 επεισόδια, τελικά έχουν "παγώσει" και... αναμένουν στο ακουστικό τους για να δουν αν θα μπορέσουν να βγουν από την "κατάψυξη", ενώ και το μέλλον του "Κάτι Ψήνεται" αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται εξασφαλισμένο.
Σε δυσμενή θέση βρίσκεται και το "Μες στην καλή χαρά", το οποίο αν και τα κατάφερε και πήρε για φέτος το πράσινο φως, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα το δούμε να τερματίζει τον Ιούνιο μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι συντελεστές του το φθινόπωρο κλήθηκαν και υπέγραψαν τρίμηνες συμβάσεις συνεργασίας. Η εκπομπή, λοιπόν, θα βρεθεί στο στόχαστρο και αν διαπιστωθεί πως η παρουσία της δεν βοηθά ουσιαστικά τη δυναμική και τα έσοδα του προγράμματος, θα θυσιαστεί κι αυτή στον βωμό της κρίσης.
Πηγή: ΤV 'Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved