Γιάννης Μπέζος: Γιατρός  με μαυρισμένο μάτι
Media

Γιάννης Μπέζος: Γιατρός με μαυρισμένο μάτι

Aυτή την Παρασκευή 18 του μήνα θα δούμε στο Mega την πρεμιέρα της φιλόδοξης σειράς "Κλινική περίπτωση" που… φέρνει πίσω στο γυαλί τον σημαντικό Γιάννη Μπέζο ως…Dr Μάρκο Στάικο.

Ο χειρουργός θα… μπει στα σπίτια μας από την Νέα Υόρκη που εργάζεται, για να ταξιδέψει μετά στην Ελλάδα και το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Λυδία και να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του. Όλα αυτά αφού περάσει τα σαράντα κύματα, αφού πάρει … παρατσούκλι και αφού του μαυρίσουνε το μάτι.

Ο ηθοποιός αξιώσεων και μεγάλων επιδόσεων έρχεται σαν… Μάρκος Στάικος να μας προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων. Παίζει έναν ιδιόμορφο μεγαλοχειρουργό που ένα … παράξενο παιχνίδι της ζωής τον φέρνει απ’ την πιο σπουδαία κλινική του κόσμου της Νέας Υόρκης, σε ένα αγροτικό ιατρείο του γραφικού χωριού Λυδία… Εκεί, αυτόν τον ιδιόμορφο και άκρως αντικοινωνικό τύπο τον περιμένουν πολλά… χαστούκια –μεταφορικά-και μπουνιές-κυριολεκτικές.

Απ’ το πρώτο κιόλας επεισόδιο σύμφωνα με το tvzapping θα τον δούμε να του κολλάνε την "ρετσινιά" του… Ντόκτορ Γαριδάκη αλλά και να αποκτά μαύρο μάτι από μια τρελή παρεξήγηση… Θα "χαλαστεί", θα αποφασίσει να την… κάνει, αλλά η πανέμορφη δασκάλα Αντριάνα -Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-θα τον μεταπείσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved