Αρχές Δεκεμβρίου τα πρώτα γυρίσματα για την σειρά ''Είναι στιγμές''
Media

Αρχές Δεκεμβρίου τα πρώτα γυρίσματα για την σειρά ''Είναι στιγμές''

Ο ένας μετά τον άλλo κλείνουν οι ηθοποιοί στην νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει πυρετωδώς ο Στράτος Μαρκίδης για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Η σειρά μπαίνει σε γυρίσματα στις αρχές του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το tvnea. Από τον Γενάρη του 2012 θα βγει η νέα καθημερινή σειρά με τίτλο ''Είναι στιγμές'' σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη-Γιάννη Βασιλειάδη, σενάριο: Άντας Γκούρμπαλη και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν: Στ. Ζαλμάς, Ν. Δραγούμη, Γ. Κιμούλης, Μπ. Μάλφα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και άλλοι πολλοί. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο B μισό δίνοντας ένα γερό lead in στο δελτίο του ANT1 .
Όσο για την υπόθεση, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις ζωές τριών εντελώς διαφορετικών γυναικών: της Μαρίνας, της Ναταλίας και της Ζωής. Η Μαρίνα είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Ναταλίας. Προέρχονται από εύπορη οικογένεια, με τον πατέρα τους, Περικλή Νομικό, γιατρό και ιδιοκτήτη ιδιωτικής κλινικής. Μεγάλωσαν με άνεση, χωρίς να στερηθούν το παραμικρό. Όμως σε μικρή ηλικία έχασαν σε ατύχημα τη μητέρα τους και από τότε η Μαρίνα έχει σταθεί στη Ναταλία σαν μάνα. Πάντα την προστατεύει, την προσέχει και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι. Σήμερα η Μαρίνα είναι μια γυναίκα καταξιωμένη και πετυχημένη γιατρός. Έχει αποκτήσει τη δική της οικογένεια και τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την ευτυχία της. Η Ναταλία από την άλλη είναι ηθοποιός, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, αφού αν και όμορφη και ταλαντούχα, στην πρώτη δυσκολία τα παρατάει. Ζει επιπόλαια και αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη. Ό,τι κι αν της συμβεί «τρέχει» στη Μαρίνα. Στο σημείο αυτό έρχεται και η τρίτη γυναίκα της ιστορίας, η Ζωή. Είναι η μικρότερη σε ηλικία, αλλά και αυτή που θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Ο πατέρας των δύο κοριτσιών, της Μαρίνας και της Ναταλίας, μετά τον θάνατο της συζύγου του ξαναπαντρεύτηκε, τη Ρίτα. Μια γυναίκα χαμηλότερης καταγωγής, πρώην τραγουδίστρια τριτοκλασάτων νυχτερινών κέντρων της Βόρειας Ελλάδας. Η παλιά ζωή της Ρίτας, αυτή που απαρνήθηκε για να έρθει στην πρωτεύουσα και να κάνει τον πλούσιο γάμο όμως, κρύβει ένα μυστικό. Τη Ζωή, την κρυφή της κόρη, που μέχρι σήμερα δεν αποκάλυψε ποτέ και σε κανέναν την ύπαρξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved