Οι Fab 5 μεταμορφώνουν έναν δικηγόρο!(φωτό)
Media

Οι Fab 5 μεταμορφώνουν έναν δικηγόρο!(φωτό)

Μετά από τον ποδοσφαιριστή του προηγούμενου επεισοδίου, οι Fab 5 αλλάζουν ρότα και αποφασίζουν να... μεταμορφώσουν έναν δικηγόρο...

Ένας 34χρονος υπηρέτης της δικαιοσύνης ζήτησε τη βοήθεια των πέντε σωματοφυλάκων του στυλ για να ''φρεσκάρει” την εικόνα του αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του σε όλους τους τομείς. Το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει!

Οι πέντε ειδικοί αναλαμβάνουν αυτή τη φορά να μεταμορφώσουν το νεαρό δικηγόρο Στρατή Νικολακέα που θέλει επειγόντως ανανέωση στη ζωή του. Για να πιάσουμε όμως την ιστορία από την αρχή : Ο Στρατής μένει στο Διόνυσο με τη σύζυγό του Κιμ και τα δυο τους παιδιά. Είναι δικηγόρος και προσπαθεί να ισορροπήσει το χρόνο του ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, κάτι που συχνά όμως δεν καταφέρνει. Έτσι αποφασίζει να ζήτησε τη βοήθεια των FAB 5 για να μπορέσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και να φρεσκάρει τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Η ανανέωση του Στρατή αρχίζει από τα θεμέλια και για να το πούμε ακόμα καλύτερα από το σπίτι του...Ο ερχομός της ομάδας των Fab 5 όμως στο σπίτι του Στρατή συνοδεύεται από μια μεγάλη έκπληξη καθώς φτάνοντας στο διαμέρισμα, αντικρίζουν ένα σπίτι βαρύ και απρόσωπο που δεν συνάδει με το νεαρό της ηλικίας του ''υποψήφιου προς μεταμόρφωση''. Δεν υπάρχουν καθόλου χρώματα και νεανικές πινελιές. Ο Γιώργος Μέρλος αναλαμβάνει να δώσει στο διαμέρισμα έναν πιο χαρούμενο τόνο αλλά και ταυτόχρονα να το προσαρμόσει στην προσωπικότητα του Στρατή και της συζύγου του. Έτσι, αναλαμβάνει να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου με έντονα χρώματα και διακοσμητικά που θα ανεβάσουν τη διάθεση του Στρατή και της Κιμ.


Τελευταίο σκέλος της ''αποστολής'' ; Το φρεσκάρισμα της σχέσης του Στρατή και της συζύγου του Κιμ : Οι FAB 5 αναλαμβάνουν να φρεσκάρουν τη σχέση του ζευγαριού που φαίνεται να έχει «βαλτώσει» στη ρουτίνα της καθημερινότητας, εξασφαλίζοντας ένα ρομαντικό δείπνο σε ρυθμούς ταγκό και αργεντίνικες γεύσεις, αυστηρά για δύο. Πριν όμως από αυτό ο Τρύφωνας βάζει τα δυνατά του και επαναφέρει στο λουκ του δικηγόρου τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε ως φοιτητής ώστε να θυμίζει στη γυναίκα του τα χρόνια που ήταν μαζί στο πανεπιστήμιο που τόσο αναπολεί. Το ταπεραμέντο του Στρατή αναδεικνύει στη συνέχεια και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μαζί με τον Τρύφωνα και τον Λάκη Γαβαλά εκπαιδεύουν τον Στρατή στο αργεντίνικο ταγκό, ώστε να καταπλήξει τη γυναίκα του με έναν ερωτικό χορό. Παρούσα στην πρόβα για να τους δείξει τα...βήματα του χορού είναι η ξανθιά παρτενέρ του Τρύφωνα στο περσινό ''Dancing with the stars''. Με λίγες πρόβες αλλά με πολλή όρεξη, ο Στρατής γίνεται σχεδόν...ξεφτέρι στο ταγκό. Η μεγάλη στιγμή για τον Στρατή και την Κιμ πλησιάζει...Το τραπέζι είναι στρωμένο, εκείνος φανερά ανανεωμένος και η μουσική στο CD περιμένει να ξεκινήσει να παίζει. Θα καταφέρει άραγε ο Στρατής να μεταμορφωθεί σε γοητευτικό καβαλιέρο και να εντυπωσιάσει τη γυναίκα του ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved