Τι θα δούμε τη Δευτέρα στο «Wipe Out»;
Media

Τι θα δούμε τη Δευτέρα στο «Wipe Out»;

Στο 5ο επεισόδιο του «Wipe Out», τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 21:00, η μάχη στη λάσπη συνεχίζεται και Ελλάδα-Τουρκία τα δίνουν όλα από την Αργεντινή και μας αποδεικνύουν πως… είναι αλλού!

Ο Παναγιώτης είναι ο «Κολλημένος», τόσο με τη λάσπη όσο και με το παιχνίδι. Τον είδαμε στο πρώτο «Wipe Out», τον βλέπουμε και σε αυτό και με τέτοιο «κόλλημα»… δεν πιστεύουμε στα μάτια μας!

Δημήτρης και Σοφία. Ανατρεπτικό ζευγάρι στη ζωή, ακόμα πιο ανατρεπτικό ζευγάρι στο «Wipe Out». Στον γάμο τους άλλαξαν ρόλους και κέρδισαν στην αγάπη, ακολουθώντας την ίδια τακτική θα κερδίσουν και στο «Wipe Out»;

Η σέξι Μπέτυ Κουράκου, αφήνει για λίγο την πασαρέλα και τις ψηλοτάκουνες γόβες και ως «Κουράμπο» ρίχνεται στην περιπέτεια… σαν τον «Ράμπο»!

Ο Ali Osman ή αλλιώς «Spiderman», βάλθηκε να μας αποδείξει πως είναι ο super hero του «Wipe Out». Θα καταφέρει η ηρωική του προσπάθεια να είναι και super;
O Παναγιώτης ή «γιατρός… του γέλιου», σπουδάζει στην ιατρική και μας μαθαίνει πως το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος άμυνας, σε κάθε παιχνίδι… της ζωής!

Και ενώ οι παίκτες κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν, ο
Γιώργος Λιανός κάνει ό,τι μπορεί να μην τα «χάσει»… με όσα συμβαίνουν στο «Wipe Out»! Ποιοι δύο παίκτες θα περάσουν στον τελικό για να διεκδικήσουν 40.000 ευρώ και ποιος θα κερδίσει τις 5.000 ευρώ σ’ αυτό το επεισόδιο… παίζεται! Για την ώρα πάντως, το σπαρταριστό γέλιο αποδεικνύεται το μεγάλο, σταθερό φαβορί, κάθε εβδομάδα!

Είστε μέσα για το 5ο επεισόδιο του «Wipe Out»;
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 21:00, παίζουμε στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved