Πούμπουρας-Βλάχος: «Πλάκα» για δεύτερη χρονιά
Media

Πούμπουρας-Βλάχος: «Πλάκα» για δεύτερη χρονιά

Δεύτερη χρονιά για τον Σάββα Πούμπουρα στο ''Πλάκα κάνεις'' φέτος και ο ίδιος μιλά για τη δουλειά αν και την έχει αφήσει πίσω του από τον περασμένο Φεβρουάριο.


“Πρόκειται για μια εκπομπή που την κάναμε για να περνά καλά ο κόσμος πρώτα απ' όλα αλλά και για να περνάμε και εμείς ωραία που είμαστε στο ''παρασκήνιο''. Για μένα έχει πολλή μεγάλη σημασία να περνάω καλά στις δουλειές που κάνω".




Kαι συνεχίζει, λέγοντας στο tvzapping: "Παρότι έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη στιγμή που γυρίσαμε το τελευταίο επεισόδιο, είναι μια εκπομπή που δεν την ξεχνάς εύκολα γιατί έχει να κάνει με τα συναισθήματα του κόσμου, τα απρόοπτα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του για την ακρίβεια, που μερικές φορές μας άφησαν και εμάς άφωνους στη διάρκεια της σειράς. Είναι φοβερό, βέβαια, το πόσο διαφορετικά αντιδρά το κάθε ''θύμα'' της φάρσας σε αυτά που τους ''ετοιμάζουμε''. Έχουμε δει πολλά και όσο προχωρούν οι εκπομπές θα δούμε ακόμα περισσότερα... Έχουμε ποικιλία στις αντιδράσεις αλλά όλοι ηρεμούν όταν αποκαλύπτονται όλα.



Όσο για το αν πια εκείνος βρίσκεται στο ρόλο του θύματος;
Τώρα πλέον εννοείται ότι μου κάνουν και εμένα πολλές φάρσες οι γνωστοί και οι φίλοι μου...Φυσικά τις δέχομαι με χαμόγελο γιατί όταν κάνεις εσύ ο ίδιος φάρσες, δεν μπορείς να θυμώνεις όταν σου κάνουν οι άλλοι.

Λίγα λόγια για την καινούρια εκπομπή του, την ''Οικογένεια της συμφοράς'' : Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή : Έχει αρκετά το στοιχείο της φάρσας στην διαδικασία του αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα με το ''Πλάκα κάνεις''. Έχουμε γυρίσει, ήδη, αρκετά επεισόδια από τον Οκτώβριο και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ξεχωριστό πρότζεκτ που έχει να κάνει πάλι με τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του κόσμου αλλά με μια διαφορά : Επικεντρώνεται στα θέματα της οικογένειας που είναι πιο ''ευαίσθητα'' για πολλούς ανθρώπους και γι΄αυτό και η εξέλιξη των ιστοριών διαφέρει από άτομο σε άτομο...Δεν θέλω να προδώσω τίποτα παραπάνω γι΄αυτό, πάντως νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά που φυσικά και πάλι επίκεντρο της έχει το χιούμορ, που ειδικά στις εποχές που ζούμε είναι μεγάλη αξία!

Δημήτρης Βλάχος : Άτομα όλων των ηλικιών μου λένε ότι η εκπομπή τους κάνει να ξεχνούν τα προβλήματά τους!

Ο νεαρός ηθοποιός-παρουσιαστής τονίζει ότι φέτος έχουμε ανάγκη το χιούμορ περισσότερο από ποτέ: ''Νομίζω ότι ισχύει το ''κάθε πέρυσι και καλύτερα'': Τα πράγματα είναι μαύρα και ο κόσμος θέλει πολύ να βλέπει κάτι που θα τον κάνει να ξεχαστεί. Νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο αυτό. Αισθάνομαι πολύ περήφανος όταν άτομα όλων των ηλικιών, από παιδάκια μέχρι παππούδες μου λένε ότι βλέπουν την εκπομπή και περνάνε καλά, ότι μαζεύονται στα σπίτια για να την παρακολουθήσουν και να περάσουν μια ώρα ξέγνοιαστα”. Θα έλεγα ότι κάτι τέτοιες εκπομπές με βάση το χιούμορ, λειτουργούν λίγο σαν ''αντίδοτο'' γι΄αυτά που περνάμε. Έστω ότι καταφέρνει να ξεφεύγει το μυαλό μας από όσα συμβαίνουν, κάτι είναι και αυτό.”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved