«Μυστικά της Εδέμ»: Η Αντιγόνη χάνει τον εαυτό της και ο Λουκάς βοηθάει τον Ρούσσο
Media

«Μυστικά της Εδέμ»: Η Αντιγόνη χάνει τον εαυτό της και ο Λουκάς βοηθάει τον Ρούσσο

O Στέφανος ζητάει τη νομική συμβουλή του Λουκά για το αν πρέπει να παραδωθεί ο Χρήστος ή όχι, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι στοιχεία έχει η αστυνομία στα χέρια της.

Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να αφήσει τη Νταίζη ελεύθερη, καθώς δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία εναντίον της, την προειδοποιεί, όμως, ότι θα την παρακολουθεί μέρα νύχτα μέχρι να τον οδηγήσει στον Χρήστο. Η Αντιγόνη παρακαλεί τον Στέφανο να επισπεύσει τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή της γιατί μέρα με τη μέρα χάνει τον εαυτό της.

Η Δάφνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα όταν ο Ηλίας δεν την αναγνωρίζει καν. Ο Νικόλας προτείνει στη Δάφνη να τον βάλουν σε ένα ίδρυμα, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Λουκάς κάνει ένα δώρο ψυχής στην Αμαλία, καθώς της αποκαλύπτει ότι όντως ο Ρούσσος είναι αθώος στην ιστορία των πινάκων και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον απαλλάξει. Η Νταίζη ικετεύει την Αντιγόνη να δηλώσει ένοχη για το φόνο της 'Αννας Βεργή και να γλιτώσει τον Χρήστο. Η μέρα για το γάμο της Εύας και του Λευτέρη φτάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved