Σήμερα στην εκπομπή «Με το δεξί»
Media

Σήμερα στην εκπομπή «Με το δεξί»

Τι θα δούμε στην αποψινή εκπομπή «Με το δεξί»;

Μια μονογονεική οικογένεια, εδώ και χρόνια, ζει αποκλεισμένη από το κοινωνικό σύνολο. Η Δήμητρα Μάστορη (44 ετών) είναι η μητέρα, η οποία από μικρή έχει νιώσει κοινωνικά αποκλεισμένη, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, ως κωφή.

Άνεργη, καθώς το κράτος δεν μπορεί να της εξασφαλίσει μια θέση εργασίας, μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, αφού ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν χρόνια, αφήνοντας πίσω του υπέρογκα χρέη. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά η ίδια και τα παιδιά τον κοινωνικό ρατσισμό, η μητέρα νιώθει πολλές ενοχές και θλίψη, διότι εξαιτίας της πενιχρής αναπηρικής σύνταξης που παίρνει, δεν μπορεί να προσφέρει στους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, όσα θα ήθελε.

Όμως, οι δυσκολίες για την οικογένεια Μάστορη υπάρχουν ακόμα και στο σπίτι που ζουν. Το κρύο, η υγρασία και η παλαιότητα της κατασκευής, τους προκαλούν καθημερινά επιπρόσθετα προβλήματα.

Ο Σπύρος Σούλης θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια Μάστορη και μαζί με τους συνεργάτες του, θα προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους ό,τι χρειάζονται: ένα σπίτι ανακαινισμένο, ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, αλλά θα τους χαρίσει και χαμόγελα, ελπίδα, δύναμη και στήριξη που τόσο έχουν στερηθεί.

Επιπλέον, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες τους για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Τα «θαύματα» για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… συνεχίζονται και ο ΑΝΤ1 δίνει την ευκαιρία και τη χαρά σε μια οικογένεια, κάθε βδομάδα να μπαίνει στο νέο της σπιτικό… «Με το Δεξί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved