Κόρη παπά στο “X – Factor”
Media

Κόρη παπά στο “X – Factor”

Σήμερα στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του “X-Factor” θα δούμε ανάμεσα στους υποψήφιους και την 25χρονη Ελένη Αλεξανδρή, η οποία είναι κόρη του ιερέα Νικολάου που ζει στο Τορόντο του Καναδά και διοργανώνει μάλιστα και συναυλίες.

“Το όνειρο της Ελένης είναι και δικό μας όνειρο. Πιστεύω σε εκείνη και θεωρώ ότι θα τα δώσει όλα προκειμένου να κάνει πράξη το όνειρό της” είπε ο πατέρας της, ο ιερέας Νικόλαος. “Αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει αναγνωρισιμότητα. Θα δείξει ότι τα Ελληνόπουλα του Καναδά, κρατάνε τη γλώσσα, την πίστη και την κληρονομιά τους”

Μάλιστα στους επικριτές που λένε τι θέλει μια κόρη παπά σε talent show απαντά “Ειλικρινά, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το πνεύμα μας είναι τελείως διαφορετικό. Άλλωστε, εμείς εδώ στο Τορόντο, διοργανώνουμε και συναυλίες”. “Πρώτη φορά τραγούδησε στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στον Έλληνα μετανάστη, με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η Ελένη ήταν στη χορωδία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου που πλαισίωσε την Αλεξίου, ενώ εκείνη ερμήνευε τη “Νεφέλη”. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα χορευτικά της εκκλησίας” λέει περήφανος ο πατέρας της Ελένης. Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ριάλιτι!

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved