Ποια τηλεπαρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική αφαίρεσης στήθους;
Media

Ποια τηλεπαρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική αφαίρεσης στήθους;

Αποκαλύψεις για τον εαυτό της έκανε πριν από λίγο καιρό σε τηλεοπτική της συνέντευξη μία πολύ γνώριμη φιγούρα της τηλεόρασης η οποία μάλιστα μίλησε και για την πρόσφατη πλαστική στήθους στην οποία υποβλήθηκε καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο το πολύ μεγάλο μπούστο της. Ποια είναι;

Δεν είναι άλλη από τη γνώριμη ψηλή ξανθιά που καθαρίζει τα σπίτια των πιο βρώμικων Άγγλων. Ο λόγος για την Κιμ Γούντμπερν, τη στιλάτη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «How clean is your house?», που άνοιξε την καρδιά της σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι στα εξήντα εννέα της χρόνια αναγκάστηκε να καταφύγει στην πλαστική χειρουργική προκειμένου να μειώσει το μέγεθος του στήθους της. Η ίδια εξήγησε ότι πήρε την απόφαση να μειώσει τον όγκο του στήθους της μετά τη συμμετοχή της σ’ ένα ακόμη ριάλιτι.

Όπως είπε, όταν είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση, σε επεισόδια από το ριάλιτι σόου «I’m a celebrity… Get me out of here» κατάλαβε ότι κάτι έπρεπε να κάνει. Επίσης παραδέχτηκε ότι πριν κάνει τη μείωση στήθους ήταν αναγκασμένη να φορά σουτιέν «βιομηχανικού μεγέθους"», όπως το χαρακτήρισε αστειευόμενη.

Η Γούντμπερν, σύμφωνα με την Espresso δεν έκρυψε ότι πήγε στον ίδιο χειρουργό με τη Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Ούλρικα Τζόνσον, που είχε κάνει την ίδια επέμβαση. Τέλος, αποκάλυψε ότι με τη σκληρή ζωή στη ζούγκλα έχασε δέκα κιλά από διάφορα μέρη του σώματός της, όχι όμως από το στήθος της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved