Ντέρμπι Ελλήνων και Τούρκων στο Wipe Out
Media

Ντέρμπι Ελλήνων και Τούρκων στο Wipe Out

Ποδοσφαιρικό» ταπεραμέντο για το «Wipe Out». Στο σημερινό επεισόδιο Ελληνες και Τούρκοι αναμετρώνται για μια ακόμη φορά στα στούντιο του «Wipe Out» στην Αργεντινή, με απίστευτα απρόβλεπτες καταστάσεις.


Ο Βίκτωρας, ο «διαιτητής», σηκώνει με επαγγελματισμό την «κόκκινη κάρτα» και ρίχνει τους αντιπάλους στα… δίχτυα της διαιτησίας. Ο δεύτερος παίκτης είναι ο Αντώνης Καραγκούνης, ο οποίος, ως πατριώτης αλλά και έχοντας το ίδιο επώνυμο με τον αρχηγό της Εθνικής, φοράει τη φουστανέλα του και μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Όταν έρθουν τα σκούρα και πέσει στο νερό με το καλσόν και τη φουστανέλα, το χιούμορ του θα τον κάνει να ξεχωρίσει.
Τη σκυτάλη θα πάρει η hot Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο δίνει τον δικό του αγώνα στο παιχνίδι, όπου με την εντυπωσιακή του επίδοση κερδίζει φανατικούς οπαδούς. Βέβαια ούτε αυτή γλιτώνει τελικά τη βουτιά στο νερό. Η Δήμητρα, ύστερα από αυτή την εμφάνισή της, δέχθηκε και δεύτερη πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου και -όπως μάθαμε- στα προσεχή επεισόδια θα βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι.
Η Τουρκία κάνει «επίθεση» με τον Εγίπ και το παιχνίδι πλέον γίνεται… ντέρμπι. Όταν όμως βγαίνει στη «σέντρα» η πρώην Σταρ Ελλάς, που είναι και η πέμπτη παίκτρια, Σία Κουκίου, τα πράγματα αλλάζουν. Η πρέσβειρα της ομορφιάς με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της βάζει… γκολ στο σπαρταριστό επεισόδιο. Η Σία ακόμη και στις επικίνδυνες δοκιμασίες δύσκολα θα αποχωριστεί τις γόβες της. Δύσκολα όμως θα πάρουν τα μάτια τους και οι Τούρκοι από πάνω της. Η ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της θα την κάνουν να κερδίσει τον θαυμασμό, έστω και αν δεν τα κατάφερε με τις δοκιμασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved