O Βαλτινός στο «Αμάρτημα της μητρός μου» στον ΑΝΤ1
Media

O Βαλτινός στο «Αμάρτημα της μητρός μου» στον ΑΝΤ1

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», το οποίο μπαίνει σε γυρίσματα εσπευσμένα ώστε να προλάβει το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, εκτός από τη
Ρένια Λουιζίδου ακόμη ένα βασικό πρόσωπο έχει ήδη κλείσει για αυτή την σειρά για την θέση του Σπύρου Παπαδόπουλου. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Βαλτινό.



Η υπόθεση: Με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και αφορμή την τεράστια παρεξήγηση που δημιουργείται από την ταυτόχρονη τέλεση δύο κηδειών, ο βαθύπλουτος Στέφανος Μεγαπάνος, γνωρίζει την αριστερό-επαναστατικών πεποιθήσεων κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη. Η γνωριμία τους θα αρχίσει μέσα από συγκρούσεις και τσακωμούς, για να εξελιχθεί στο τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα. Κάτι που έχει να συμβεί και στους δύο εδώ και 15 χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα κρατούν τη σχέση τους εφτασφράγιστο μυστικό, όμως ένα μεγάλο μπλέξιμο που ανατρέπει τις ζωές τους ξεκινά όταν ο γιος του Στέφανου, ο Απόστολος, πηγαίνει καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ερωτεύεται τη μακιγιέζ, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσιριγώτη, την κόρη δηλαδή της Κάτιας!

Έτσι, αρχίσει ένα ερωτικό κρυφτό από τη μεριά της Κάτιας και του Στέφανου, που καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τη σχέση τους από τα παιδιά τους, μπλέκουν σε διάφορες «δύσκολες» καταστάσεις, κάτι που τελικά δυναμώνει τη σχέση τους.

Μια σειρά από φαρσικές καταστάσεις θα οδηγήσουν την Κάτια και τον Στέφανο, να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, για χάρη των παιδιών τους, αφού για τη δική τους λογική δεν νοείται η συνύπαρξη των δύο ζευγαριών. Ή ο ένας ή ο άλλος, όμως αυτό ισχύει μόνο… στην αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved