«Ζωή της άλλης»: Μετά τη σύλληψη… επανένωση!
Media

«Ζωή της άλλης»: Μετά τη σύλληψη… επανένωση!

Στην Παλαιστίνη βρήκαμε για τελευταία φορά τον Αλέξη της ''Ζωής της άλλης'', που θέλοντας να ξεφύγει από την μπλεγμένη ιστορία με τη Στέλλα και την Ελπίδα, αποφασίζει να φύγει μακριά, πολύ μακριά από την Ελλάδα όπου θα μπορεί να συνδυάσει το ''τερπνόν μετά του ωφελίμου''!


Και να ξεχαστεί αλλά και να προχωρήσει στην δημοσιογραφική του καριέρα. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα υπολογίζει καθώς σε μια δημοσιογραφική αποστολή συλλαμβάνεται και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.




Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η κατάσταση στη χώρα δεν είναι πολύ καλή για τους δημοσιογράφους, ο Αλέξης προσπαθεί να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Αθήνα για να μπορέσει να αποδεσμευθεί από τη δύσκολη θέση και ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτεται ότι μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο είναι η Στέλλα που έχει και τις κατάλληλες νομικές γνώσεις: Την καλεί στο τηλέφωνο και ενώ εκείνη αρχικά είναι ψυχρή μαζί του, μόλις μαθαίνει ότι βιώνει μια τόσο δύσκολη κατάσταση, αισθάνεται ότι πρέπει να τον βοηθήσει πάση θυσία.



Η παλιά σπίθα δείχνει να ανάβει ξανά παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους καθώς η κοπέλα αισθάνεται ότι ποτέ δεν τον ξέχασε και ότι πρέπει τώρα να βρεθεί δίπλα του. Παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και ταξιδεύει στη χώρα όπου και ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Η συνάντησή της με τον Αλέξη την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί πλέον να ζει χωρίς εκείνον. Επιστρέφουν μαζί και αγαπημένοι στην Ελλάδα αλλά τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα τους δούμε να τα ανεβαίνουν μέχρι το τέλος της σειράς!

Πηγή: tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved