Video: Το πρώτο γύρισμα των Fab 5 χωρίς τον Ηλία Ψινάκη
Media

Video: Το πρώτο γύρισμα των Fab 5 χωρίς τον Ηλία Ψινάκη

Το πρώτο γύρισμα του Fab 5 χωρίς τον Ηλία Ψινάκη έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Θέλετε να μάθετε τί συνέβη με τους… Fab 4; Σαν να μην έγινε τίποτα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην έφυγε κανείς...

Οι υπόλοιποι τέσσερις έκαναν κανονικά το γύρισμά τους, «σφυρίζοντας αδιάφορα» στην απουσία Ψινάκη. Ο Γιώργος Μέρλος φθάνοντας στο σπίτι του υποψήφιου προς… μεταμόρφωση, δεν είπε πολλά, αυτά που είπε όμως ήταν ενδεικτικά του εάν του… στοίχισε η απόλυση του καλού του φίλου. «Δεν θυμάμαι να μου είπε κάτι… να σας πώ την αλήθεια δεν ακούω κιόλας, είμαι ανυπάκουο παιδί…» ανέφερε στο star.

Βέβαια, ο ίδιος ο manager είχε φροντίσει εδώ και καιρό να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, λέγοντας ότι εάν τα πράγματα φτιάξουν, δεν θα φύγει, ενώ είχε σκοπό να αποχωρήσει, μόνο στην περίπτωση που οι συνθήκες δεν αλλάξουν. Εάν εννοούσε πάντως τον Τρύφωνα Σαμαρά, μάλλον δεν άλλαξε κάτι. Ο γνωστός κομμωτής από την πλευρά του, απαντώντας σε ερώτηση εάν υπήρχαν τσακωμοί ή εάν ο ένας ανακατευόταν στην δουλειά του άλλου, απάντησε: «Τσακωμοί με την έννοια να παίζουμε μπουνιές και κλωτσιές, δεν υπήρχαν. Αλλά έτσι κι αλλιώς, είναι συλλογική η δουλειά μας, οπότε είναι λογικό να ανακατεύεται ο ένας στα χωράφια του άλλου».

Η αλήθεια είναι ότι στο ΚΑΤ δεν είδαμε κανέναν να καταλήγει, αλλά μια φαγωμάρα και μια σχετική γκρίνια, υπήρχε,... Οσο για τον παίκτη που θα μεταμορφώσουν; «Ο παίκτης είναι ψηλός και μελαμψός. Βασικά, το θέμα μου είναι τα μαλλιά του. Θέλω να του τα κάνω λίγο πιο πολύχρωμα, λίγο πιο ράστα…»


Όπως έγινε κατανοητό, τίποτα δεν άλλαξε. Απλά από πέντε έγιναν τέσσερις. Λέτε να μπει στην θέση του Ηλία κάποιος άλλος και να γίνει η μεγάλη έκπληξη;


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved