Σπύρος Σούλης: «Δεν αισθάνομαι σωτήρας κανενός»
Media

Σπύρος Σούλης: «Δεν αισθάνομαι σωτήρας κανενός»

Ο Σπύρος Σούλης μίλησε για την εκπομπή του και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που τους αλλάζει το σπίτια.



«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σωτήρας κανενός. Στα σπίτια μπάινω σαν φίλος κι έτσι με υποδέχονται οι σπιτονοικοκύρηδες. Με μια μεγάλη αγκαλιά, με αγάπη και χαμόγελα», είπε στο «Tv Έθνος».

Όσο για τη συνεργασία με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τον Χρήστο και τη Σίσσυ. Αν και είναι διαφορετικοί άνθρωποι, έχουν αυτή την ωραία χημεία και αλληλοεκτίμηση, κάτι που γενικά επικρατεί στην εκπομπή και σε όλο το πλατό. Και κάθε φορά που παρουσιάζω ένα θέμα για το σπίτι, ενδιαφέρονται ειλικρινά, έχουν απορίες, παίζουμε, κάνουμε πειράγματα. Έχουν και οι δύο πολύ χιούμορ, είναι επαγγελματίες, αγαπούν τη δουλειά τους και αυτό “βγαίνει”».

Ενώ για την παλιότερη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Πρώτα απ’ όλα με την Ελένη τα πέρασα καλά, έμαθα πολλά, είχαμε πολύ καλή χημεία. Η Ελένη έχει τη δουλειά της και την οικογένεια της, εγώ τώρα πια είμαι στα σπίτια από το πρωί έως το βράδυ, εργαζόμαστε και σε διαφορετικά κανάλια, οπότε δεν συναντιόμαστε στη δουλειά. Η συνεργασία μας έχει λήξει εδώ και χρόνια, και έτσι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία». Και πρόσθεσε: «Οι καλές συνεργασίες, είναι σαν τις σχέσεις. Ακόμα κι αν κάνουν τον κύκλο τους και οι άνθρωποι χάνονται, όταν τα έχουν περάσει καλά μαζί και έχουν συνεργαστεί σωστά, το κλίμα παραμένει πάντα καλό και θερμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved