Video: Άννα Χατζησοφιά: «Στην ‘Κλινική περίπτωση’ μόνο ο Φούρναρης του ‘Καφέ της Χαράς’ έλειπε»
Media

Video: Άννα Χατζησοφιά: «Στην ‘Κλινική περίπτωση’ μόνο ο Φούρναρης του ‘Καφέ της Χαράς’ έλειπε»

Η μία εκ των δυο συγγραφέων του πολύ επιτυχημένου σίριαλ «Καφέ της Χαράς» Άννα Χατζησοφιά μιλά για τις ομοιότητες που βρίσκει με την «Κλινική περίπτωση» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

«Έπεσα σε μία σκηνή στον φούρνο στην «Κλινική περίπτωση» και μόνο ο Χαλακατεβάκης έλειπε» είπε η συγγραφέας στην «Πρωινή Μελέτη», ενώ παραδέχτηκε: «Δεν με ενόχλησε, μου χτύπησε επειδή ήταν ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Δεν έχουμε αντιγραφή σεναρίου αλλά αυτή η σκηνή θύμιζε πάρα πολύ. Που πήγαινε η Χαρά στον φούρνο για να αγοράσει ψωμί και δεν του πουλούσανε και πήγαινε και ο Μπέζος για να αγοράσει ψωμί από τον φούρνο του χωριού και επίσης δεν του πουλούσανε.
Σε ό,τι αφορά τη φημολογία που θέλει την Άννα Χατζησοφιά να έχει απομακρυνθεί από τον άλλο συγγραφέα του «Καφέ της Χαράς» Χάρη Ρώμα με τον οποίο ήταν και φίλοι, η ίδια απάντησε: «Αυτή φημολογία αναπτύχθηκε επειδή αποφασίσαμε από κοινού και οι δύο να σταματήσουμε λίγο και να αποτοξινωθούμε λίγο ακριβώς για να μην χαλάσει αυτή η φιλία γιατί η σχέση μας ήταν επιπέδου γάμου, 17 χρόνια μαζί. Κάποια στιγμή και θα τσακωθείς και θα διαφωνήσεις αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι που να έχει σχέση με αυτό που λέτε». Όσο για κάποιες φήμες που ήθελαν την Άννα Χατζησοφιά να μην είναι πλέον στη ζωή οι οποίες κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό, η ίδια γελώντας είπε: «Δεν νομίζω ότι ζούμε την έκτη αίσθηση και ότι αυτή τη στιγμή είμαι το φάντασμα που νομίζει ότι ζει. Έδωσαν συλλυπητήρια στον αδελφό μου και έπαθε σοκ ο άνθρωπός μου αλλά αντιμετωπίστηκε γρήγορα». Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε και για το υποκριτικό ταλέντο της Ζέτας Μακρυπούλια: «Την προτιμώ ως ηθοποιό παρά παρουσιάστρια και δεν αμφισβητώ το ταλέντο της. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της». Όσο για το αν θα ξαναδούμε στη μικρή οθόνη το «Καφέ της Χαράς», η Άννα Χατζησοφιά είπε: «Θα μπορούσε να γίνει μία συνέχεια γιατί το τέλος του δεν ήταν σαφές όμως δεν ξέρω αν οικονομικά είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο». Η σεναριογράφος επίσης σχολίασε το Black Out λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει. Έχω θέμα με την αισθητική μου». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της…





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved