Νέα «ιατρική» σειρά στο STAR
Media

Νέα «ιατρική» σειρά στο STAR

Ποδαρικό στο νέο χρόνο με ολοκαίνουρια σειρά κάνει το STAR από το πρώτο Σάββατο του χρόνου στις 18.00.

Όσοι λάτρεις των ιατρικών σειρών προσέλθετε, καθώς το κανάλι θα προβάλλει τη σειρά «Mercy», μία από τις πιο καλογυρισμένες ιατρικές σειρές των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαφορετικό από όσα έχουμε δει ως τώρα, γιατί επικεντρώνεται στην περιπετειώδη καθημερινότητα των αφανών ηρώων ενός νοσοκομείου.

Η Τέιλορ Σίλινγκ υποδύεται την ικανότατη και με μεγάλη πείρα νοσοκόμα Βερόνικα Κάλαχαν, πολλοί λένε γι’ αυτή ότι "σε κάποιες περιπτώσεις γνωρίζει περισσότερα από όλους τους γιατρούς μαζί". Η Βερόνικα μόλις έχει επιστρέψει στο νοσοκομείο "Mercy" από μια δύσκολη αποστολή στο Ιράκ. Τις πιστές φίλες της Βερόνικα, Χλόη και Σόνια υποδύονται η Μισέλ Τράχτενμπεργκ και η Τζέιμι Λι Κίρχνερ αντίστοιχα.

Οι τρεις τους, πέρα από τα δύσκολα που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά στο νοσοκομείο, πρέπει να συνδυάσουν και τις ανάγκες της προσωπική τους ζωής. Καθημερινά ανθρώπινα δράματα, η μάχη για να νικήσει η ζωή αλλά και προσωπικά διλήμματα που θα καθηλώσουν όλους τους λάτρεις του είδους.

Την αμερικανικής παραγωγής σειρά που γυρίστηκε το 2009 παρακολούθησαν, όπως αναφέρει το tvzapping, κατά μέσο όρο 6,3 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Αυτή την εποχή προβάλλεται σε 21 χώρες από τη δύση μέχρι την ανατολή (Βέλγιο, Ιταλία, Βραζιλία, Καναδά, Μαλαισία, Φιλιππίνες κ.α.)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved