Τα πρωτοσέλιδα «ροζ σκάνδαλα» του 2011
Media

Τα πρωτοσέλιδα «ροζ σκάνδαλα» του 2011

Την τιμητική τους είχαν το 2011 τα πλούσια σεξουαλικά σκάνδαλα πασίγνωστων πολιτικών προσώπων, που υπέκυψαν στις ερωτικές τους ορμές και είδαν την καριέρα τους να καταστρέφεται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας γνώρισε νέες δόξες, καθώς η φετινή χρονιά απέδειξε για άλλη μια φορά ότι «οι υψηλές δόσεις τεστοστερόνης, ενίοτε είναι πιο επικίνδυνες κι από τις απαγορευμένες ουσίες».

Μοιραία ήταν για τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν η ερωτική του συνεύρεση με την Ναφισάτου Ντιάλο, καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης. Παρότι απηλλάγη των κατηγοριών, ο Στρος Καν από φαβορί των δημοσκοπήσεων δεν είναι πλέον καν υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία. Οι αποκαλύψεις για τον παθολογικό εθισμό του στο σεξ, την εμπλοκή του στο δίκτυο πορνείας του ξενοδοχείου «Carlton» της Λιλ, η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση της Τριστάν Μπανόν, αλλά και η εικόνα του με τις χειροπέδες, αναμένεται ότι θα στοιχειώσουν τον γάλλο πολιτικό, που είδε την καριέρα του να καταστρέφεται.

Το τέλος της πολιτικής του καριέρας σήμανε για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι το σκάνδαλο «ρούμπι-γκέιτ», που εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες της Ιταλίας. Ο τέως ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι εξώθησε την ανήλικη Ρούμπι στην πορνεία και βλέπει την προσωπική του ζωή να εκτίθεται από πάμπολλα κορίτσια.

Τις ημέρες που η υφήλιος συγκλονιζόταν από τις αποκαλύψεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν, ένα άλλο σκάνδαλο έβγαινε στο φως στην Καλιφόρνια. Η είδηση του διαζυγίου του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ . Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια παραιτήθηκε από το αξίωμά του, επειδή η σύζυγός του ανακάλυψε όχι μόνον ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την οικιακή τους βοηθό, αλλά και ότι είχε αποκτήσει μαζί της παιδί, ηλικίας 14 ετών.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου με την Σαρλίν Γουίτστοκ. Λίγες μέρες πριν την τελετή, οι φήμες ότι ο Αλβέρτος έχει δύο ακόμη νόθα παιδιά κόντεψαν να τινάξουν το γάμο στον «αέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved