«Έρωτας και Τιμωρία»: Η φιλία των Γιασεμίν-Σεβγκί κρέμεται από μία κλωστή!
Media

«Έρωτας και Τιμωρία»: Η φιλία των Γιασεμίν-Σεβγκί κρέμεται από μία κλωστή!

Η κατάσταση για τους Μπαλντάρ εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Οι τράπεζες δεν τους δίνουν λεφτά κι έχουν παγώσει όλοι οι λογαριασμοί τους. Η εφορία τους απειλεί με κατάσχεση αν καθυστερήσουν κι άλλο την εξόφληση των οφειλών τους...

Ο Χακάν, όμως, ενημερώνει τον Σαβάς για έναν πελάτη από το Τέξας, ο οποίος ενδιαφέρεται να τους βοηθήσει, με αντάλλαγμα να μπει συνέταιρος... Η Γιασεμίν δεν έχει πατήσει πόδι στη διαφημιστική εδώ και μέρες και η Σεβγκί τηλεφωνεί ανάστατη στον Σαβάς να μάθει τι συμβαίνει. 'Οσο η Γιασεμίν απουσιάζει, χάνουν προθεσμίες και πελάτες.

Ο Γιαβούζ επισκέπτεται τον Σαβάς στο γραφείο του και του εκφράζει τη συμπαράσταση του. 'Οταν ο Σαβάς του ζητάει να του πει πού βρίσκεται ο Αχμέτ, ο Γιαβούζ του απαντά ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει... Η Γιασεμίν, μετά από ημέρες απουσίας, επιστρέφει τελικά στη διαφημιστική και βρίσκεται αντιμέτωπη με μια θυμωμένη Σεβγκί, η οποία της λέει πως αν συνεχίσει να αδιαφορεί, η διαφημιστική κινδυνεύει να κλείσει.

Για πρώτη φορά οι δυο γυναίκες μαλώνουν άσχημα κι η φιλία τους φαίνεται να κρέμεται από ένα σχοινί... Η μόνη παρηγοριά της Γιασεμίν είναι ο Σαβάς, που την καθησυχάζει ότι θα καταφέρει να καθαρίσει τ' όνομά του. 'Οταν ο Εσρέφ τον ενημερώνει πως εντόπισαν τον Ορχάν, οι ελπίδες του Σαβάς αναπτερώνονται... Η Τσιτσέκ, για πρώτη φορά, όμως, δεν ενδιαφέρεται να στηρίξει τον άντρα της. Κατηγορεί τη Σαχνούρ ότι της έδωσε ψεύτικες ελπίδες και δηλώνει ξανά ότι δεν πρόκειται να του δώσει διαζύγιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved