Ο αντιστάρ «ομορφάντρας»!
Media

Ο αντιστάρ «ομορφάντρας»!

Έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών αλλά δεν θέλει να αυτοπροβάλλεται ούτε να ασχολούνται τα ΜΜΕ με εκείνον. Ο λόγος για τον... ομορφάντρα Μανώλη Μαυροματάκη ο οποίος κατάγεται από οικογένεια μεσοαστών.

Οι γονείς του ήταν απλοί άνθρωποι από χωριά της Κρήτης και της Ναυπάκτου. Τον μεγάλωσαν λιτά και του έμαθαν να είναι ταπεινός και να μην αυτοπροβάλλεται. Αυτός είναι και ο λόγος που ίδιος δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα, ενώ μετά την επιτυχία του σποτ μάλλον αισθάνεται άβολα από το υπερβολικό ενδιαφέρον των ΜΜΕ για το πρόσωπό του. Σημασία για τον Μανώλη Μαυροματάκη έχει να αναγνωρίζουν οι άλλοι την καλλιτεχνική αξία του και όχι να την προωθεί ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως οι διαφημίσεις του αποφέρουν αρκετά χρήματα, αφού ένα σποτ μοιάζει γι' αυτόν σαν συμβόλαιο, σαν να πληρώνεται για επτά μήνες από το θέατρο.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, αφού, όπως έχει αναφέρει, πιέζεται με τη διαδικασία του να βρεθεί στο στούντιο μιας εκπομπής, ενώ δεν βλέπει τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved