Έρχεται και είναι… «Ελεύθερος κι ωραίος»
Media

Έρχεται και είναι… «Ελεύθερος κι ωραίος»

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21:00 η πρεμιέρα της σειράς στον ΑΝΤ1.

Η υπόθεση

Ο Σταμάτης είναι ένας οδηγός ταξί, που δεν τον... σταματάει τίποτα! Ακόμα και στο μποτιλιάρισμα η καλή του διάθεση «τρέχει με 1.000»! Ανάμεσα στις μεγάλες λεωφόρους, τους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται... πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν... πλούσιος! Τότε, θα μπορούσε ακόμα και να αγοράσει ένα πολυτελές, παραθαλάσσιο διαμέρισμα και να το κάνει δώρο στη Λέτα, το πιο «νόστιμο» κορίτσι της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας.

Όμως η όρεξη του Σταμάτη για τη Λέτα, «κόβεται» ξαφνικά, όταν μια μέρα μπαίνει στο ταξί του η Τατιάνα. Γλυκιά, όμορφη, με καλή ανατροφή και τρόπους, η Τατιάνα τον «τυφλώνει» με τα φώτα της και τον βγάζει εκτός πορείας.

Όμως στον δρόμο του, δεν του «πέφτει» μόνο η «αριστοκρατική» Τατιάνα, αλλά και ο πρώτος αριθμός του Λαχείου! Τότε τα μεγάλα όνειρα του Σταμάτη γίνονται πραγματικότητα. Βρίσκει το σπίτι των ονείρων του, βρίσκει και το κορίτσι! Αφού η νέα του γειτόνισσα δεν είναι άλλη από την Τατιάνα, η οποία με τον «ασταμάτητο» Σταμάτη δίπλα της, σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο πρίγκιπάς της θα έχει άλογο ή ταξί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved