Εφιαλτικές στιγμές  για γνωστό καναλάρχη!
Media

Εφιαλτικές στιγμές για γνωστό καναλάρχη!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε γνωστός καναλάρχης και τα μέλη της οικογένειάς του! Οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του, ξυλοκόπησαν τον ίδιο και τη γυναίκα του και κράτησαν αιχμάλωτη την ανήλικη κόρη του και την ηλικιωμένη μητέρα του με σκοπό να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα.

«Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα. Ο αδελφός μου, η μητέρα μου, η νύφη μου και η ανιψιά μου κοιμούνταν, όταν τρεις κακοποιοί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και οπλισμένοι, εισέβαλαν στο σπίτι. Αρχικά ακινητοποίησαν τη μητέρα μου, η οποία είναι εγχειρισμένη στην καρδιά, με τετραπλό μπαϊπάς και τη 17χρονη κόρη του αδελφού μου. Τις έδεσαν και τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο. Έπειτα έδεσαν χειροπόδαρα τον αδερφό μου και τη γυναίκα του και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αλύπητα. Από τα χτυπήματα έχασε τις αισθήσεις του» εξομολογείται σε καθημερινή εφημερίδα ο αδελφός του και συνιδιοκτήτης του καναλιού.

Ο λόγος για τον... πρόεδρο και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού Astra TV, Μάνο Κοκκίνη, ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι του στα Χάνια του Πηλίου. Ο αδερφός του και συνιδιοκτήτης του σταθμού, Σάκης Κοκκίνης είπε επιπλέον στην εφημερίδα: « Είμαστε όλοι ανάστατοι! Έχουμε υποστεί σοκ! Λίγη ώρα αργότερα ο Μάνος συνήλθε και κατάφερε να λυθεί. Ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν εξονυχιστικές έρευνες σε όλη την περιοχή για να εντοπιστούν οι δράστες».

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον ένα από τους τρεις δράστες, έναν 28 Αλβανό, παλιό γνώριμο των αστυνομικών αρχών, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του βρίσκεται σε εξέλιξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved