«Με το δεξί»… ο Παναθηναϊκός και η Δέσποινα Καμπούρη!
Media

«Με το δεξί»… ο Παναθηναϊκός και η Δέσποινα Καμπούρη!

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Με το Δεξί», θα γνωρίσουμε την οικογένεια Κομποθανάση, η οποία αποτελείται από τη μητέρα (Παναγιώτα) και τα τέσσερα παιδιά (Λία, Χριστίνα, Ελένη, Αλέξανδρο).

Το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς το 1999, στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας. Τότε, αναγκάστηκαν να μείνουν σε καταυλισμό, ενώ αργότερα μετακόμισαν στο πατρικό του πατέρα της οικογένειας, λίγο πριν φύγει εκείνος από τη ζωή.

Εδώ και καιρό η οικογένεια ζει με ελάχιστα εισοδήματα, κυρίως με τη βοήθεια φίλων, καθώς η μητέρα και οι δύο ενήλικες κόρες είναι άνεργες. Το σπίτι τους είναι σε άσχημη κατάσταση και παντού υπάρχει υγρασία. Είναι πολύ παλιό και κρύο, δεν έχει ζεστό νερό και οι συνθήκες διαβίωσης είναι κακές.

Ο Σπύρος Σούλης θα μεταμορφώσει τον χώρο όπου κατοικούν αυτοί οι άνθρωποι σ' ένα όμορφο, ζεστό και λειτουργικό σπίτι. Στην ομάδα της εκπομπής, για αυτό το επεισόδιο, θα προστεθεί και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μαζί με το Σπύρο δεν θα φτιάξουν μόνο το σπίτι, αλλά και... τη διάθεση όλης της οικογένειας!

Πολλές ακόμα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η εκπομπή. Χαρακτηριστική είναι η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο 9χρονος Αλέξανδρος στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Εκεί παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας. Μίλησε με τους αγαπημένους του παίκτες και φυσικά πήρε αυτόγραφο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές!

Στη μεγαλύτερη κόρη τη Λία, η εκπομπή έκανε δώρο μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, στη Χριστίνα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και στα δύο μικρότερα παιδιά το φροντιστήριο Αγγλικών! Αλλά και όπως πάντα, η εκπομπή κάλυψε όλες τις ανάγκες της οικογένειας για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved