ΣΚΑΪ… «στην πράξη.gr»
Media

ΣΚΑΪ… «στην πράξη.gr»

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύσεις σε μικρά ή μεγάλα προβλήματα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Σπύρος Πολλάλης, καθηγητής αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Harvard για περισσότερα από 25 χρόνια και σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικό Α.Ε, αποκαλύπτει τα χρονοδιαγράμματα και τους στόχους για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Ο Δημήτρης Γεώργας, παραγωγός βιολογικών προϊόντων, διαπιστώνει την πτώση της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των τροφίμων και επιλέγει μια στάση ζωής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, φιλικής προς το περιβάλλον.

Η Χρυσάνθη Παπαξένου, νεαρή αργυροχρυσοχόος, εξηγεί πως αποφάσισε εν μέσω κρίσης να κάνει το πάθος της επάγγελμα. Με εφόδιο τις σπουδές της και την εμπειρία μιας υποτροφίας σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης άνοιξε πριν από ένα χρόνο το δικό της εργαστήριο κοσμημάτων στο πολυτάραχο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης μιλά για τη ζωή του, ξετυλίγει την ιστορία της επιτυχίας του και μας θυμίζει μέσα από τη νέα του δουλειά «Beautiful things» την ομορφιά της καθημερινότητας, της ανθρώπινης δύναμης και της προσφοράς.

"Κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης μου είπε: «Αν δεν σε κρατήσει και δεν σε δεχτεί η δική σου η χώρα δύσκολα θα σταθείς δίπλα σε κάποιον μεγάλο στο εξωτερικό». Αυτό το κράτησα και... πάνω απ' όλα έχω την Ελλάδα, πάνω απ' όλα έχω τους Έλληνες" δηλώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved