Μια Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων σε κινεζικό κανάλι
Media

Μια Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων σε κινεζικό κανάλι

Η Τίνα Σοφού είναι μια Ελληνίδα παρουσιάστρια η οποία μπαίνει καθημερινά, από το κινεζικό κανάλι NTD (New Tang Dynasty Television), στα σαλόνια εκατομμύριων Κινέζων για να τους ενημερώσει για τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Το κανάλι πρότεινε στην γλυκύτατη παρουσιάστρια πριν ενάμιση χρόνο να ενσωματωθεί στη οικογένεια του παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων.

Αν και αρχικά εκείνη είχε κάποιες αμφιβολίες, στη συνέχεια η απάντηση της ήταν θετική προς τους υπεύθυνους του καναλιού.

«Ήταν το ελληνικό πνεύμα μέσα μου που με έκανε να πω το 'ναι. Ήταν το καθήκον μου στην ελληνική ιστορία, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή εφημερίδα «Νέο Κόσμο» η Τίνα Σοφού η οποία εξήγησε πως ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση ήταν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι ήταν εκείνο το οποίο είχε κάνει γνωστή την επιδημία του SARS ή αλλιώς της άτυπης πνευμονίας, σώζοντας τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Η Τίνα Σοφού, όπως αναφέρει το taneasou, νιώθει περήφανη που εργάζεται σε ένα από τα κορυφαία κινεζικά τηλεοπτικά κανάλια που παρέχει ελεύθερη πληροφόρηση και το οποίο μεταδίδει ειδήσεις μέσα και έξω από την Κίνα χωρίς καμιά λογοκρισία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved