Οι «Νέοι φάκελοι» συνεχίζουν την έρευνα για την φοροδιαφυγή
Media

Οι «Νέοι φάκελοι» συνεχίζουν την έρευνα για την φοροδιαφυγή

Οι «Νέοι Φάκελοι» ανοίγουν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ με το δεύτερο μέρος της πολύμηνης έρευνας για την μεγάλη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης έρευνας του Τάσου Τέλλογλου και της Μαριάννας Κακαουνάκη για την μεγάλη φοροδιαφυγή και το αν επιτέλους πρόκειται να πιαστεί.

«Οι Νέοι Φάκελοι» ακολουθούν τις έρευνες μίας από τις πέντε ειδικές ομάδες που δημιουργήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών με στόχο τον έλεγχο της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και των υψηλών εισοδημάτων.

Η εκπομπή αναζητά τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της δουλειάς της ομάδας και προσπαθεί να καταγράψει μέσα από αυτά το μέγεθος της φοροαπάτης που διέφευγε από τα κρατικά ταμεία για ολόκληρες δεκαετίες.

«Οι Νέοι Φάκελοι» συνεχίζουν την έρευνα σε αρχεία, αποθήκες και εφορίες, ενώ η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται αναπάντεχα μπροστά στην ανακάλυψη μιας υπόθεσης φοροδιαφυγής που διήρκεσε δεκαετίες. Για πρώτη φορά, εφοριακοί, ελεγκτές και υπεύθυνοι του φοροελεγκτικού μηχανισμού αποκαλύπτουν τι ακριβώς πάει στραβά στη συλλογή φόρων από τα υψηλά εισοδήματα, ενώ «Οι Νέοι Φάκελοι» αναζητούν την άκρη σε μια μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής που «τάραξε τα νερά» σε μαρίνες, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και φορολογούμενους που για χρόνια απέφευγαν να πληρώσουν αυτά που τους αναλογούσαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved