Χριστίνα Πολίτη: «Δεν είναι δήθεν και δεν είμαστε δήθεν»
Media

Χριστίνα Πολίτη: «Δεν είναι δήθεν και δεν είμαστε δήθεν»

Η Χριστίνα Πολίτη με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια αλλά και την αστερόσκονη που διαθέτει μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η κοσμικογράφος δεν αναφέρθηκε μόνο στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που συμμετέχει αλλά μίλησε στο entertv, και για την περσινή της συνεργασία καθώς και για το αντίπαλο δέος, τους Σκορδολιαγκαίους.

Η Χριστίνα Πολίτη σχολίασε την αναφορά που είχε κάνει πριν λίγο καιρό στο προσωπικό της blog στο gossip-tv.gr ότι στο «Πρωινό ΑΝΤ1» είναι μια δεμένη ομάδα, λέγοντας: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να σχολιάσω μία εκπομπή στην οποία συμμετέχω, αλλά δεν «πρωταγωνιστώ». Δηλαδή μπορεί να βλέπω λάθη, μπορεί όλοι να τα βλέπουμε ή να τα λέμε μεταξύ μας και στο τέλος να μη γίνεται τίποτα. Αν περνούσαν πράγματα από το χέρι μου, ίσως άλλαζα πολλά εξ' αρχής. Η ομάδα πάντως είναι σίγουρα δεμένη και δεν υπάρχει κακή πρόθεση από κανέναν για κανέναν. Αυτό σας το λέω με ειλικρίνεια. Δεν είναι δήθεν και δεν είμαστε δήθεν. Από την άλλη επειδή στο χώρο μας συζητάμε συνέχεια για τα νούμερα , μπορεί να μην είναι απογειωτικά, αλλά είναι καλά. Δηλαδή άλλες εκπομπές κάνουν τα ίδια νούμερα και όλοι λένε πως «χτυπάνε κόκκινο». Το κανάλι δείχνει ικανοποιημένο, οπότε εμένα μου περισσεύει...»

Όσο για την περσινή της εμπειρία στην Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε: «Πέρυσι έπρεπε να μπω σε μία παρέα «κατεστημένο» και ήμουν μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης ήμουν με την Ελένη, που είναι ολόκληρο τηλεοπτικό σχολείο»

Τέλος και εκπλήσσοντας τους αναγνώστες η Χριστίνα Πολίτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για το δίδυμο που βρίσκεται απέναντί τους το πρωί. «Εμένα αντίθετα με άλλους μου αρέσει το μπάχαλο στη συζήτηση, ο ευθύς λόγος και η παρεΐστικη διάθεση που αρκετές φορές ξεπερνάει και όρια. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι χαλαροί και έχουν αυτό το what you see is what you get που νομίζω είναι και το κλειδί της επιτυχίας, στην εποχή μας. Εκτιμώ τους ανθρώπους που παίρνουν θέση.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved