Η Κάρμεν Ρουγγέρη μας μιλάει «στην πράξη.gr» αυτή την Κυριακή
Media

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μας μιλάει «στην πράξη.gr» αυτή την Κυριακή

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βασίλης Τσολακίδης, έκανε πράξη το ακατόρθωτο μετά από επτά χρόνια αποχής λόγω τραυματισμού επανήλθε, και στα 32 του χρόνια, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο δίζυγο: «Η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι η δικαίωση της πίστης, της θέλησης και της δουλειάς που έχω κάνει».

Η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη γυρίζει πίσω τις σελίδες της ζωής της, για να εξιστορήσει, πως κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρό της για το παιδικό θέατρο. «Πιστεύω ότι μέσα από την κρίση οι δουλειές που σέβονται το κοινό θα μπορέσουν να κρατηθούν».

Οι BEETROOT, μια ομάδα Ελλήνων που πήραν παγκόσμιο βραβείο γραφιστικής στο Βερολίνο και ξεσήκωσαν τους Γερμανούς με το προκλητικό αλλά εύστοχο έργο τους! «Καταφέραμε να δούμε την αποτυχία και το λάθος με ένα δημιουργικό τρόπο». Κατασκευάζοντας χειροποίητες βιεννέζικες ψάθες από το 1850 και για πέντε γενιές, η οικογένεια Βενιζέλου, αποδεικνύει πως το μεράκι και η αγάπη για μια δουλειά μπορούν σε πείσμα των καιρών να κρατάνε ζωντανές ξεχασμένες τεχνικές. Η Ζωή Βενιζέλου(Κατασκευάστρια Βιεννέζικης Ψάθας) είπε στην εκπομπή:«Όταν δουλεύεις πρέπει να αισθάνεσαι πληρότητα. Αν αισθάνεσαι κενός, τότε καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved