Γεμάτο ανατροπές το σημερινό επεισόδιο του «Ελεύθερος κι Ωραίος»
Media

Γεμάτο ανατροπές το σημερινό επεισόδιο του «Ελεύθερος κι Ωραίος»

Αν έχεις ένα ξεχωριστό story που «μιλάει» στην ελληνική πραγματικότητα, ένα λαμπερό cast από δημοφιλείς ηθοποιούς και σε κάθε ατάκα χαρίζεις γέλιο, τότε είσαι «Ελεύθερος κι Ωραίος»!

Η ομότιτλη, νεανική σειρά του ANT1, φέρνει τις ανατροπές και τις εκπλήξεις στην οθόνη σας... με taxi! Είστε έτοιμοι για επιβίβαση; Αυτή την εβδομάδα ο Σταμάτης έρχεται με νέο επεισόδιο και οι εξελίξεις... τρέχουν με 1.000!

Η μητέρα του, η Ρούκα, μαθαίνει για την τύχη... λαχείο του γιου της! Ενώ η Λέτα, κάτω από την καθοδήγηση της γιαγιάς της, Ασπασίας, πείθει τη Ρούκα πως τώρα πρέπει ο Σταμάτης ν' αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Χωρίς να χάσουν χρόνο, η Λέτα βρίσκει το κατάλληλο διαμέρισμα. Η Ρούκα το εγκρίνει και ο Σταμάτης ανακαλύπτοντας πως θα τον χωρίζει μια πόρτα από την Τατιάνα... δέχεται να το αγοράσει! Ακολουθεί το ραντεβού με το μεσιτικό γραφείο και ως υποψήφια ιδιοκτήτρια εμφανίζεται η Ρούκα. Η Τατιάνα αγνοώντας τον πραγματικό αγοραστή, ενθουσιάζεται μαζί της! Όταν την επόμενη μέρα ο Σταμάτης πηγαίνει να υπογράψει τα συμβόλαια, δεν έχει ιδέα πως ο δρόμος του από το πουθενά... θα τον βγάλει στην Τατιάνα!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 21:00, ο Σταμάτης έρχεται στον ΑΝΤ1 και πατάει τέρμα γκάζι στο γέλιο, σ' ένα άπιαστο επεισόδιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved