Γκαγκάκη για Fab5: «Άρχισε ο καθένας να το προσαρμόζει στη δική του οπτική-Δεν γίνεται έτσι»
Media

Γκαγκάκη για Fab5: «Άρχισε ο καθένας να το προσαρμόζει στη δική του οπτική-Δεν γίνεται έτσι»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές αλλά και για κάποιες που έπονται στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 μιλώντας στον «Βήμα Fm», αποκάλυψε πως για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έχουν γίνει συζητήσεις με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με την Ευγενία Μανωλίδου. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, δεν έχει υπάρξει τελειωτική απάντηση γιατί «έχει κι εκείνη κάποιους ενδοιασμούς σε ό,τι αφορά την πολιτική καριέρα του συζύγου της». Όσο για τη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη στο show είναι ανέφικτη όπως δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη εξαιτίας της ενασχόλησής του με την πολιτική. Επιβεβαίωσε επίσης πως στο τραπέζι για τους κριτές έχει πέσει και το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους.

Στο στόχαστρο όμως της Κατερίνας Γκαγκάκη μπήκε το «Fab5». Το στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου δεν έκρυψε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με το πώς κατέληξε το συγκεκριμένο project ρίχνοντας ευθύνες και στο πρόγραμμα αλλά και στους συμμετέχοντες. «Άρχισε ο καθένας να το προσαρμόζει στη δική του οπτική. Δεν γίνεται αυτό σε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος μίλησε και για το «Dancing With The Stars» λέγοντας πως η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στη θέση της παρουσιάστριας, ενώ αναζητούνται οι επώνυμοι χορευτές: «Είμαστε σε αυτή τη στιγμή στους 150. Η ομάδα παραγωγής μιλάει με καθέναν από αυτούς και μετά, όταν θα φτάσουν στους 40 – 50, θα αρχίσουν να τους δοκιμάζουν και στο αν μπορούν», δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved