Τι θα δούμε σήμερα στο «Laugh Attack»;
Media

Τι θα δούμε σήμερα στο «Laugh Attack»;

Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έρχονται μ' ένα ακόμα Laugh Attack και προειδοποιούν: θα πέσει άπειρο γέλιο!

Ο ιδιαίτερα νευρικός σκηνοθέτης ενός διαφημιστικού σποτ αναγκάζει τη Ναταλία Δραγούμη να κάνει το μεγάλο «Μπαμ», όταν της ζητάει να κόψει τα μαλλιά της! Η Σοφία Παυλίδου παρκάρει το αυτοκίνητό της στη γη, στην επιστροφή το βρίσκει στον αέρα, ενώ ένα λάθος του χειριστή του γερανού το ρίχνει... «μπλουμ» στη θάλασσα. Σε αυτή τη φάρσα ποιος τελικά θα κάνει το «Μπαμ»;

Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Τσαλίκης, Μίλτος Καραντζάς μπαίνουν «στην Πρίζα» όταν ο Νίκος Στεργίου τους κάνει ερωτήσεις, αλλά τη στιγμή των απαντήσεων τους περιμένει μια ψυχρολουσία σκέτο... βραχυκύκλωμα! Ακόμα, Χάρης Ρώμας, Δημήτρης Κόκκοτας και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από μια κοσμική εκδήλωση μπήκαν... «στην Πρίζα» με τσαμπουκά!

Το Ταξί του Μάρκου Σεφερλή τους πάει όλους κατευθείαν... στην τρέλα! Πώς συνδέεται η ιχθυόσκαλα με το ιχθυο – ασανσέρ; Ποια είναι η ιστορία του Μάρκου από τη Μάνη; Ακόμα, Κοντάρης, Σπαθάρης, Περικεφαλαίας, Ασπίδας: 4 ονόματα... 1 σπαρταριστή ιστορία! Το γνωρίζατε πως τα πιάνο μπαρ ανοίγουν με το κλειδί του Σολ; Τέλος, ο Μάρκος έχει μαμά Κινέζα και γίνεται στη φάρσα...«μανούλα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved