Κωστόπουλος-Χαρδαβέλας: Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!
Media

Κωστόπουλος-Χαρδαβέλας: Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Την Παρασκευή μόλις το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έρθει το «Βράδυ» βγαίνουν στο φως όλα όσα δεν μπορεί κάποιος να δει τη μέρα.

«Καπετάνιος» σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των αποκαλύψεων ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής αυτή την εβδομάδα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» δυο πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα χρόνια με τη σκληρή δουλειά τους, την αγάπη και το πάθος που έχουν σε ότι κάνουν αλλά και την ιστορία που έχουν γράψει.

Πρώτος καλεσμένος ο δικός μας Κώστας Χαρδαβέλας σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πέτρου Κωστόπουλου ως παρουσιαστής είναι η ικανότητά του να «ξεδιπλώνει» τους καλεσμένους του και να τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται στον καναπέ με ένα φίλο τους και όχι σε τηλεοπτικό πλατό. Η ευρηματικότητά του επίσης με τις διάφορες επεισοδιακές δοκιμασίες δίνει τη δυνατότητα στους καλεσμένους του να δείξουν κρυμμένες πτυχές από το χιούμορ τους. Γεγονός που εκτιμούν οι τηλεθεατές, κυρίως το νεανικό κοινό, γι' αυτό και του χαρίζουν απλόχερα τηλεθεάσεις πάνω από 20%.

Έτσι το «Βράδυ» της Παρασκευής ο ειδικός συνεργάτης του newsbomb.gr μιλάει για τους... εξωγήινους. Γιατί η Μελίνα Μερκούρη τον αποκαλούσε «Βαμπίρ»; Τι λέει για τη γυναίκα της ζωής του και πώς σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας που έχουν; Ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Νταλάρα, ώστε να τη γνωρίσει καλύτερα;

Όμως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί αφού το «Βράδυ» αυτό, θα έρθουν και τα... αποκλειστικά! Το Βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλάει για πρώτη φορά για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα αποτελείται, κυρίως, από τον «πυρήνα» του Alter!

Στη συνέχεια στην πολυθρόνα του Πέτρου Κωστόπουλου θα καθίσει η Πατρίτσια Φιλντς. Με την εκκεντρική της παρουσία δίνει μοναδικό στιλ σ' αυτό το "Βράδυ" και μας περιγράφει πώς γνώρισε την Άννα Βίσση. Αποκαλύπτει spicy λεπτομέρειες για τη sexy Samantha από το "Sex &The City" και δίνει ενδιαφέροντα tips για τον ρόλο της Sarah Jessica Parker ως Carrie! Ακόμα τι λέει για την υποψηφιότητά της στα Oscar και πώς ένιωσε όταν δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο; Τέλος, το Βράδυ της Παρασκευής κλείνει γιορτάζοντας τα γενέθλια της διάσημης στιλίστριας με μια τούρτα... σκέτη υπερπαραγωγή!

Το Βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθούν όσα θα λέγονται για μέρες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved