Δεύτερο απεργιακό φύλλο κυκλοφόρησε η «Ελευθεροτυπία»
Media

Δεύτερο απεργιακό φύλλο κυκλοφόρησε η «Ελευθεροτυπία»

Το προσωπικό της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» κυκλοφόρησαν σήμερα το δεύτερο απεργιακό φύλλο τους με τίτλο «Οι Εργαζόμενοι».

Μάλιστα οι εργαζόμενοι απευθύνονται στους αναγνώστες με επιστολή τους η οποία αναφέρει: «Ο αγώνας των εργαζομένων όλων των κλάδων της Χ.Κ. Τεγόπουλος συνεχίζεται με την απεργία που έφτασε στην 66η μέρα.

Η πλευρά της εργοδοσίας δεν έχει απαντήσει θετικά σε κανένα από τα βασικά αιτήματα τα οποία έχουμε ομόφωνα θέσει ως προϋποθέσεις για την επανακυκλοφορία της «Ελευθεροτυπίας» που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί από τις 22 Δεκεμβρίου λόγω της απεργίας των εργαζομένων της. Η υποδοχή του απεργιακού φύλλου των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία» από τους αναγνώστες μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Επιστρέφουμε ενθαρρυμένοι από τη δική μας υποστήριξη.

Οι δυσκολίες του εγχειρήματος είναι τεράστιες, αλλά αντλούμε δύναμη από τις αποφάσεις των γενικών μας συνελεύσεων και τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων στο ρεπορτάζ, την αρθρογραφία, τη διόρθωση, το στήσιμο, τη σελιδοποίηση και την παραγωγή».

Σύμφωνα με το star, οι εργαζόμενοι της «Ελευεθροτυπίας» παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved