Ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Δημήτρης Τριανταφύλλης «στην πράξη.gr»
Media

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Δημήτρης Τριανταφύλλης «στην πράξη.gr»

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι πράξεις τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 04 Μαρτίου στις 12.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε Δημήτρη Τριανταφύλλη, έναν από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία των 67 κιλών ,που δηλώνει: "Είμαι πολύ περήφανος όταν ακούω τον εθνικό μας ύμνο και όταν σηκώνονται όλοι όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού προς τη χώρα μας" .

Συνομιλεί με την Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παραδίδοντας αφιλοκερδώς μαθήματα Παγκόσμιας και Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας σε δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους ,υποστηρίζει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί μια κοινωνία αν δεν ψάξει πρώτα τον εαυτό της. Ο καθένας ξεχωριστά...και όλοι μαζί. Φταίνε και οι άλλοι, αλλά πού φταις; Βρες το και άλλαξέ το» .

«Από δω και μπρος δεν υπάρχει άλλος δρόμος ,οι εταιρίες θα κρίνονται από τις αξίες τους και τα προϊόντα θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτές τις αξίες», περιγράφει στην Σύλβια Κλιμάκη ο Άρης Κεφαλογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gaea, το νούμερο 3 brand στη Γερμανία και το νούμερο 2 στη Νορβηγία στην κατηγορία του ελαιολάδου (στοιχεία Nielsen).

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη, τον Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, Τσαρουχοποιό έναν από τους 4 τεχνίτες που κατασκευάζουν τα τσαρούχια των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς. «Το γνήσιο το τσαρούχι είναι το δικό μας. Δεν υπάρχει άλλο σαν κι αυτό», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτακόπουλος, «Αν δεν έχεις αγάπη και μεράκι, δεν μπορείς να την κάνεις αυτή τη δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved