Έδωσε μάχη για τη ζωή της γνωστή παρουσιάστρια
Media

Έδωσε μάχη για τη ζωή της γνωστή παρουσιάστρια

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η χαρά από την ημέρα του γάμου της θα χανότανε με ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας.

Η Άννα Μαρκετάκη, η ξανθιά παρουσιάστρια που γνωρίσαμε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», έδωσε τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή. Τον Ιούλιο ντύθηκε νύφη στο πλευρό του μπασκετμπολίστα, Νίκου Μανωλά, στη Σίφνο ! Ένας έρωτας που γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό όταν και εκείνος βρισκότανε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η χαρά του ζευγαριού δεν κράτησε πολύ. Μερικούς μήνες μετά η Άννα Μαρκετάκη, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η παρουσιάστρια έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της, δίνοντας μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που παραλίγο να της κοστίσουν την ίδια της τη ζωή.

«Η Άννα υπέστη μεγάλο σοκ, ειδικά τις πρώτες ημέρες που δεν μπορούσε να σταματήσει η αιμορραγία και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή της» λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της στην Κυριακάτικη Espresso. Εκείνη την περίοδο η Άννα Μαρκετάκη, όπως εκμυστηρεύεται το ίδιο πρόσωπο, διένυε τις πρώτες εβδομάδες κύησης. Λόγω του γυναικολογικού προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου. Η ψυχολογία της Άννας πραγματικά έχει κλονιστεί. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα και αποκάλυψε το πόσο δύσκολα πέρασε: «Πέρασα πολλά, όμως ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί θέλω όλη αυτήν την άσχημη ιστορία που ανήκει στο παρελθόν να την ξεχάσω και να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved