Ο Τόμας Πρωτόπαπας νέος παρουσιαστής του MTV
Media

Ο Τόμας Πρωτόπαπας νέος παρουσιαστής του MTV

Από το Μάρτιο, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Οι Βασιλιάδες», Τόμας Πρωτόπαπας, κάνει το MTV το νέο του στέκι!

Με τον αέρα του Λονδίνου και το glamour της Νέα Υόρκης, ο Τόμας έρχεται στο MTV και υπόσχεται να δώσει μια κοσμοπολίτικη νότα στην εκπομπή MTV News! Από 1 Μαρτίου, αν θες να μάθεις ό,τι συμβαίνει στη μουσική επικαιρότητα της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τα πάντα για τις καινούριες κυκλοφορίες αλλά και για την πορεία των charts, ο Τόμας θα είναι αυτός που θα σε κρατά ει ενήμερο!

Σύντομο βιογραφικό

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στην Αγγλία πριν από 24 χρόνια και όταν ήταν 3 εβδομάδων αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα γιατί... έχει πιο ωραίες γυναίκες! Αφού τελείωσε το σχολείο ξαναπήγε στην Αγγλία να σπουδάσει Marketing & Advertising και ύστερα,μετά το στρατό έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κάπου εκεί ξύπνησε ο artist μέσα του και κατέληξε στο Los Angeles να κάνει μαθήματα υποκριτικής στο New York Film Academy και μετά στα Pinewood Studios στο Λονδίνο για πιο εξειδικευμένες τεχνικές στην υποκριτική για κάμερα. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την πυγμαχία και όταν βγαίνει του αρέσει να πηγαίνει σε συναυλίες ή Live.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved