Τι θα δούμε σήμερα στο «Laugh Attack»;
Media

Τι θα δούμε σήμερα στο «Laugh Attack»;

Έρχεται το «Laugh Attack» με τη Δούκισσα Νομικού και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και φέρνει για ακόμη μια Παρασκευή τη μία πλάκα μετά την άλλη!

Όταν ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και ο γιος του Λάμπρος πήγαν για φαγητό, άνοιξαν την όρεξη του Χρήστου Φερεντίνου για ένα Μπαμ... με απ' όλα! Το ίδιο συνέβη κι όταν η Γωγώ Μαστροκώστα κάλεσε σε γεύμα τον Γιάννη Καζανίδη. Λίγο το κινέζικο φαγητό, λίγο τα λόγια του σερβιτόρου... το Μπαμ τους ήρθε στο πιάτο! Η σοπράνο Χαρά Κεφαλά τραγουδάει για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά οι κορόνες της τα σπάνε... με ποτήρια και τζάμια να κάνουν Μπαμ! Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συναντά έναν ανερχόμενο σκηνοθέτη για πιθανή συνεργασία. Όταν όμως διαπιστώνει πως το δείγμα της δουλειάς του δεν έχει τέλος, δεν κρατιέται και κάνει Μπαμ!

Στην Πρίζα μπαίνουν οι τραγουδιστές, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναζητάει από τις αφίσες το μεγαλύτερο όνομα της νύχτας. Ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνοδεύει στον δρόμο μια εντυπωσιακή κοπέλα και βάζει τους περαστικούς όχι μόνο σε πειρασμό, αλλά και στην Πρίζα! Ο Μάρκος Σεφερλής πριν μπει στο Ταξί του, μπήκε στο ΙΚΑ, τσακώθηκε μ' έναν υπάλληλο και βγήκε... τζάμι! Περισσότερα θα μας πει στη διαδρομή!

Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1 θα πέσει άπειρη πλάκα, έρχεται το «Laugh Attack»!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved