Ο Μανώλης Κονταρός στο σημερινό «Έχει Γούστο»
Media

Ο Μανώλης Κονταρός στο σημερινό «Έχει Γούστο»

Ραντεβού με το ανθρώπινο πείσμα και την κρητική παράδοση !

Μια μοναδική τηλεοπτική συνάντηση , θα έχει στο πλατό της εκπομπής της η Μπήλιω Τσουκαλά , την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 4 το μεσημέρι!

Το « Έχει Γούστο» ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Ακάθιστου Ύμνου φιλοξενεί σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τον Κρητικό τραγουδιστή Μανώλη Κονταρό, μαζί όμως με την με την ορχήστρα του ,μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2010 .

Ο αγαπητός Κρητικός καλλιτέχνης δέχθηκε μια πρόσκληση αγάπης και γλεντιού από την Μπήλιω Τσουκαλά , μια πρόσκληση την οποία είχε κάνει η ίδια η παρουσιάστρια στον Μανώλη όταν αυτός ήταν στην εντατική του Ευαγγελισμού μετά από δυο επεμβάσεις στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη και εκείνη είχε βρεθεί στο πλευρό του.

Η Μπήλιω του είχε τάξει ότι με το που σταθεί ξανά στα πόδια του , θα συναντηθούν στο πλατό της εκπομπής « Έχει Γούστο» και θα τραγουδήσουν μαντινάδες για την ζωή , για την χαρά , ριζίτικα για τον Ψηλορείτη , κοντυλιές για τον αγώνα που έκανε για να περπατήσει σε πείσμα της μοίρας που τον έκανε να παραμείνει καθηλωμένος έξι μήνες στο αναπηρικό καροτσάκι αλλά με την στήριξη όλων ανέτρεψε και νίκησε το γραφτό του.

Κοντά στην επάνοδο του Μανώλη στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας ο οποίος στάθηκε δίπλα του την πρώτη ημέρα του ατυχήματος δίνοντας του θάρρος καθώς και εκείνος πέρασε την ίδια περιπέτεια .

Οι δυο τραγουδιστές θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μαζί στο στούντιο του « Έχει Γούστο» ενώ θα τους παρακολουθεί ο Χειρούργος Ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Βαλαβάνης ο γιατρός που χειρούργησε και τους δυο στην σπονδυλική στήλη .

Στο πλατό της εκπομπής θα βρίσκεται όμως και ο πολύ καλός φίλος του Μανώλη , ο συνάδελφος του Μάνος Πυροβολάκης , όπου θα τραγουδήσουν μαζί τραγούδια της πατρίδας τους ο πρώτος με το λαούτο και ο δεύτερος με την λύρα του.

Για τον Μανώλη Κονταρό θα μιλήσει και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομάδα τους τον Ολυμπιακό αλλά και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης ο οποίος θα εστιάσει στην ευρεία αποδοχή που έχει ο Μανώλης από τους Κρητικούς και την ομογένεια!

Αφορμή για αυτήν την όμορφη τηλεοπτική παρέα είναι η

πρώτη επανεμφάνιση του Μανώλη στην σκηνή που θα γίνει σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία για την καριέρα του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί το Σάββατο του Λαζάρου στις 7 Απριλίου, στην σκηνή από όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια στο κέντρο "Κονταρός" στις Βρύσες Αποκωρόνου, στην Κρήτη.

Υπέροχα συμβολικά το Πάσχα, ο Μανώλης δίνει μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας σ όλους μας τόσο σ αυτούς που περνάνε προβλήματα υγείας όσο και οικονομικά προβλήματα τώρα με την οικονομική κρίση και οι συνθήκες τους έχουν κάνει να σκύψουν το κεφάλι !

Ο Μανώλης Κονταρός όμως αγωνίστηκε γενναία και επίμονα, παίρνοντας δύναμη και ενέργεια από την οικογένεια του τα τέσσερα παιδιά του και τους φίλους του που τον στήριζαν ασταμάτητα με την αγάπη τους.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε πλέον για να ανταποδώσει ο Μανώλης σε όλον αυτόν τον κόσμο την ευγνωμοσύνη του, αλλά και να στείλει, μέσω της μουσικής που τόσο αγαπά, μήνυμα θάρρους και δύναμης σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά στο δύσβατο δρόμο της ζωής.

"Δεν τον βάζουμε κάτω!". Αυτό είναι το σύνθημα του Μανώλη Κονταρού που του έδωσε και του δίνει δύναμη και αυτή τη δύναμη της πίστης θέλει να γιορτάσει με τους φίλους του στο « Έχει Γούστο» αλλά και στις 7 Απριλίου στο κέντρο "Κονταρός", στις Βρύσες Αποκορώνου!

Μια εκπομπή διαφορετική που « Έχει Γούστο» στην ζωή γιατί «Η ζωή είναι ωραία» !!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved