«Black out»: Μεγάλη Δευτέρα με ένα celebrity επεισόδιο
Media

«Black out»: Μεγάλη Δευτέρα με ένα celebrity επεισόδιο

Tην Μεγάλη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 θα προβάλουν ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο του «Black Out» και μάλιστα δεν θα είναι απλό, αλλά celebrity edition.

Οι επώνυμοι που θα ζήσουν την περιπέτεια στο σκοτάδι,είναι οι Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Μανίκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Μαριάντα Πιερίδη, Αννίτα Ναθαναήλ και Στέλιος Χανταμπάκης.

Oι επώνυμοι παίκτες που μετά τις οδηγίες της παρουσιάστριας Νάντιας Μπουλέ θα πρέπει να καταφέρουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να παλέψουν με το σκοτάδι και τους φόβους τους. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο κολλητός του Κώστα Φραγκολιά, τον οποίο αφού απολαύσαμε τόσο στο «Dancing on ice» όσο και στο «Wipe out», ετοιμάζεται για περιπέτειες στο σκοτάδι και μάλιστα με τη συμπαράσταση του κολλητού του.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, από την άλλη, ως πραγματική real house wife επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της, κάτι που δύσκολα θα καταφέρει όμως μέχρι να τελειώσει η δική της δοκιμασία. Ωστόσο θα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να δείξει θάρρος και τόλμη στο απόλυτο σκοτάδι. Οσοι μάλιστα έχουν δει σκηνές από τα γυρίσματα, έχουν να λένε ότι είναι το καλύτερο «Celebrities Black out» μακράν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved