Αποκαλύπτουμε τι μας κρύβουν για τον Ιούνιο
Media

Αποκαλύπτουμε τι μας κρύβουν για τον Ιούνιο

Απόψε στις 21:30 ο Κ.Χαρδαβέλλας LIVE στη Web TV του Newsbomb.gr.

Τo «τσουνάμι» των νέων οδυνηρών μέτρων που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από Ιούνιο, αποκαλύπτεται στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του newsbomb.gr στο διαδίκτυο με τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Είναι όλα όσα υπόγραψαν Παπαδήμος - Βενιζέλος στην τελευταία Σύνοδο των Βρυξελλών, εκεί που έγινε η τελική έγκριση του 2ου πακέτου στήριξης της ελληνικής οικονομίας με τα 130 δισ. για τα οποία όμως υπάρχουν οδυνηρά ανταλλάγματα της Ελλάδας. Αυτά τα ανταλλάγματα που διατηρούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι σήμερα από την Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση εμφανίζονται απόψε στις 21.30 στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του Newsbomb.gr στην οποία είναι καλεσμένοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αφορούν τις νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, το εφάπαξ εργαζομένων, τα κονδύλια που κόβονται στον τομέα Υγείας και Άμυνας κι άλλα πολλά τέτοια επώδυνα μέτρα.

Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής θα μπορεί να παρεμβαίνει το κοινό και να υποβάλλει τις δικές του ερωτήσεις και παρατηρήσεις στο info@newsbomb.dpg.gr ή στο 210 3503154.

Eπίσης μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Skype στο id: newsbomblive είτε με μήνυμα στο ΝΒ (κενό) το ΜΗΝΥΜΑ σας στο 54260.

Δείτε την εκπομπή live πατώντας εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved