Οι ξένες σειρές που θα παρακολουθήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα στον Alpha
Media

Οι ξένες σειρές που θα παρακολουθήσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα στον Alpha

Τα βράδια της Μεγάλης Εβδομάδας μας κρατούν συντροφιά αγαπημένες ξένες ταινίες στον Alpha.

Τη Μεγάλη Δευτέρα στις 21.45, Κυρίαρχο Αρσενικό (Alpha Male), τη Μεγάλη Τρίτη στις 21.00, Οριακές Διαπραγματεύσεις (The Negotiator), τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21.45, Ο Πελάτης (The Client), τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21.45, Γουίλιαμ και Κέιτ – Ο Γάμος του Αιώνα (William and Kate) και το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00, Μια Ζωή σαν Όνειρο (Angel) και στις 23.15, Αρκεί μια Στιγμή (Snow Cake).

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 16.00, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον μας ταξιδεύει στα βάθη του ωκεανού και μας χαρίζει συναρπαστικές εικόνες από το πιο διάσημο ναυάγιο, με το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, Τα Μυστήρια του Τιτανικού (Last Mysteries of the Titanic). Με μια σειρά από υποβρύχιες έρευνες που κατέγραψαν τις πιο σκοτεινές γωνιές του Τιτανικού, ρίχνεται φως στις αιτίες και τις συνθήκες που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση με το παγόβουνο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 16.00, ταξιδεύουμε στον χρόνο με αφετηρία τη Γαλλία του 16ου αιώνα με το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel Νοστράδαμος (Nostradamus). Το ντοκιμαντέρ διερευνά την αλήθεια πίσω από τον μύθο και τις αμφίσημες προβλέψεις του αμφιλεγόμενου προφήτη.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στις 20.57, και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 23.50, συνδεόμαστε με τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία για τη λειτουργία του Επιταφίου και της Ανάστασης αντίστοιχα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved