Αννίτα Ναθαναήλ για «Black out»: «Θα το ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως»
Media

Αννίτα Ναθαναήλ για «Black out»: «Θα το ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως»

Ως πολύ ευχάριστη έκπληξη και πολύ ωραία εμπειρία χαρακτηρίζει τη συμμετοχή της στο «Black out» του ΑΝΤ1 στον η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Από την πρώτη στιγμή που το είδα ως θεατής στην τηλεόραση μου άρεσε πάρα πολύ και σκεπτόμουν ότι θα ήθελα να το κάνω. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 χάρηκα πολύ και μπήκα με ενθουσιασμό στο πλατό. Να σας πω βέβαια ότι δεν φοβάμαι γενικά το σκοτάδι, αλλά σιχαίνομαι τις κατσαρίδες και τα διάφορα έντομα και ευτυχώς δεν συνάντησα πολλά στο δρόμο μου», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ στο tvzapping.

Και μπορεί η πρώην Real Housewife, να μην φοβάται το σκοτάδι αλλά στο παιχνίδι δυσκολεύτηκε. Ο λόγος; «Ήμουν , ωστόσο, λίγο άτυχη γιατί είχα λίγες ημέρες πριν το γύρισμα ένα ατύχημα στον πάγο και δεν μπορούσα να κάνω πολλές κινήσεις και αυτό με δυσκόλεψε λίγο», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα πάντως, αν και στο απόλυτο σκοτάδι ακόμα και ένα τυχαίο άγγιγμα μπορεί να σε τρομάξει...Το απήλαυσα πολύ, το σκεπτόμουν σαν ένα παιχνίδι και ακόμα και αν τελικά δεν κατάφερα να φτάσω ως το τέλος, αν μου το πρότειναν ξανά, πολύ ευχαρίστως θα το έκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved