Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη
Media

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη

Όταν η «Πρωινή Μελέτη» πάει μεσημέρι πώς γίνεται; «Μεσημεριανή Μελέτη».

Αυτός θα είναι και ο τίτλος της νέας - ή καλύτερα της προσαρμοσμένης σε μια άλλη μερίδα κοινού –ενημερωτικής, ψυχαγωγικής εκπομπής που θα παρουσιάζει από την Τρίτη 17 Απριλίου, στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη στο Star.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Με δύναμη από την Κηφισιά, όπως και το ομότιτλο βιβλίο, έρχεται η «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η Ελεονώρα έρχεται μαζί με τους συνεργάτες της και την ουσιαστική στήριξη από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, για να κερδίσει την προτίμηση του κοινού του μεσημεριού.

Ζητούμενο, καινούριοι φίλοι να προστεθούν στη συντροφιά αλλά και οι πρωινοί να μην ξεχάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

Με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία απέναντι στο «γκρίζο» της καθημερινότητας, θα κάνουμε μαζί μεσημεριανή... μελέτη τα τελευταία νέα της ελληνικής –και όχι μόνο- σόου μπιζ, τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, του θεάτρου και του τραγουδιού, με ζωντανές συνδέσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις!

Μαζί με την Ελεονώρα, το γεμάτο ενέργεια και χιούμορ παρεάκι: η «κοινωνική σχολιάστρια» Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ο αποκαλυπτικός Γιώργος Κασπίρης, η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι και οι δημοσιογράφοι Δήμητρα Καλφούτζου και Σπύρος Σιγούρος με όλο το παρασκήνιο, έρευνες και πλούσιο ρεπορτάζ!

Γιατί το μεσημέρι, η ...μελέτη είναι καλύτερη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved