Γιατί κράζει ο Μηδενιστής το NIVO;
Media

Γιατί κράζει ο Μηδενιστής το NIVO;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Μοvies & Stars» στο MTV Greece είναι τώρα ο Μηδενιστής.

Ο γνωστός ράπερ κηρύσσει RnB πόλεμο! Βασικός αποδέκτης της επίθεσής του ο Νίκος Βουρλιώτης τη δουλειά του οποίου χαρακτηρίζει «επιεικώς απαράδεκτη»!

Η κόντρα με τον ΝΙVO!

Στη hip hop σκηνή υπάρχει πολύ κακό υλικό, υπάρχει πολύ υλικό δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Επί της ουσίας δεν νομίζω ότι γνωρίζουν επιτυχία αφού τελικά δεν παίρνουν θέση στην καρδιά του κοινού. Ο Nivo (Nίκος Βουρλιώτης) δεν έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό το είδος μουσικής. Υπήρξαν πολλοί που ήταν πολύ πριν από αυτόν. Και βέβαια, τα τραγούδια τους παραμένουν πολύ επίκαιρα, τα ακούς και σου σηκώνεται η τρίχα. Ο Nivo έκανε κάτι άλλο, κάτι που είχε λίγο από όλα. Πήρε μερικά στοιχεία του rap, το ντύσιμο, τη φινέτσα και έκανε τη μουσική του πιο εύκολη στο αυτί του καταναλωτή. Όμως το αδύνατο του στοιχείο, ήταν το "μπλα μπλα", οι στίχοι. Οι στίχοι του δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαχρονικοί, να αγγίξουν τον κόσμο. Οι στίχοι του είναι για εφήμερα χιτακια. Η δουλειά που βγάζει ο Nivo είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Από στίχους, από μουσική, από βίντεο. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Αυτό είναι και το concept της μουσικής που κάνουμε. Η ανταγωνιστικότητα στη δουλειά μου αρέσει, όμως δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω για τον Nivo.

H καταγωγή της Φουρέιρα & το star quality!

Το από πού κατάγεται η Ελένη Φουρέιρα, για αυτό που είναι και τη δουλειά που κάνει, δεν έχει καμία σημασία. Όταν θέλουν τα media να βρουν κάτι θα το βρουν. Θα το βρούν και θα σχολιάσουν αρνητικά. Η Ελένη Φουρέιρα ειναι από τις λίγες Ελληνίδες που έχουν το προφίλ της αληθινής σούπερ σταρ, θα εμφανιστεί σε ένα μαγαζί και όλοι θα εστιάσουν πάνω της.

'Οσο για τη Ελλάδα;

Προτιμώ να μένω στην Ελλάδα από την Αμερική. Ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο, ασχέτως αν το έχουν μετατρέψει σε μικρή κόλαση. Μου αρέσει η ελληνική νοοτροπία, έχει τα καλά της και τα κακά της, μου αρέσει το πολύ "ελεύθερο" στυλ. Στην Αμερική νιώθω πολύ σφιγμένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved