Media

Τζούλη Αγοράκη: «Είμαι ακόμα σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και των θεαμάτων, ψάχνω τον κούνελο να μου ανοίξει δρόμο»

Εδώ και ένα χρόνο περίπου η Τζούλη Αγοράκη έχει μπει στον κόσμο της τηλεόρασης ενώ η πλέον η εγκυμοσύνη της την ανάγκασε να σταματήσει.

Μέχρι τώρα τι κρατάει και τι πετάει από το τηλεοπτικό ρινγκ; «Είμαι ακόμα σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και των θεαμάτων, ψάχνω τον κούνελο να μου ανοίξει δρόμο. Ότι είδα και βλέπω είναι μαγευτικό και αποτρόπαιο ταυτόχρονα. Δεν ξέρω αν νιώθω γοητεία ή αποστροφή. Ο χρόνος θα δείξει», είπε στο entertv.

Η Τζούλη Αγοράκη επίσης αναφέρει, χαμογελώντας, πως δεν την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αφού το μόνο της άγχος είναι να μην γίνει η ίδια νούμερο.

Όσο για το αν κάποια στιγμή ένιωσε ότι χάνει τον έλεγχο ή ότι έχει καβαλήσει το καλάμι, απαντά: «Ε όχι αυτό είναι για προσωπικότητες που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου, που ξεχνάνε να αυτοσαρκάζονται. Σιγά μην έχανα τον έλεγχο, έχω καλές αναρτήσεις. Ευτυχώς στο τρελό φορτηγό – ύπαρξη έχουμε φτιάξει τα φρένα» και συνεχίζει με αυτοσαρκασμό λέγοντας: «Τι να καβαλήσω; Όχι τα καλάμια είναι πολύ ψηλά για μένα, είμαι μόλις 1.58».

Η Τζούλη Αγοράκη μιλάει και για την αναγνωσιμότητα που της έχει προσφέρει η τηλεόραση και για τον κόσμο που τη συναντάει στο δρόμο. «Ναι, με αναγνωρίζουν αρκετά. Ο κόσμος είναι πάντα γλυκός, άμεσος με λένε με το μικρό μου όνομα, ότι τους αρέσω και διάφορα τέτοια χαριτωμένα. Τον τελευταίο καιρό μου λένε καλή λευτεριά και με έναν πόνο» , λέει.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved