Βασίλης Καλλίδης: Με εκπομπή μαγειρικής στη Νέα Υόρκη
Media

Βασίλης Καλλίδης: Με εκπομπή μαγειρικής στη Νέα Υόρκη

Τα φτερά του για Αμερική ανοίγει ο Βασίλης Καλλίδης κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα... μαγειρεύοντας!

Ο γνωστός σεφ σύντομα θα βρεθεί και πάλι στη Νέα Υόρκη, όχι όμως ως τουρίστας αλλά ως επαγγελματίας και συγκεκριμένα ως τηλεοπτικός αστέρας. Πρόταση για εκπομπή μαγειρικής έκανε στον τηλεοπτικό σεφ ο Ελληνοαμερικανός παραγωγός, Γιώργος Στάμου, να παρουσιάσει την εκπομπή «The Cooking Odyssey» στο τηλεοπτικό δίκτυο PBS. Τι λέει ο Βασίλης Καλλίδης για αυτή την πρόταση;

«Μεγάλο πράγμα η παγκοσμιοποίηση. Με είδαν στην ελληνική τηλεόραση, τους άρεσα, επικοινώνησαν μαζί μου και συμφωνήσαμε για την παρουσίαση του μαγειρικού σόου», ανέφερε στο περιοδικό TVBOX. Βέβαια, η εκπομπή υπήρχε και την προηγούμενη σεζόν, με παρουσιαστή τον σεφ και φίλο του Βασίλη Καλλίδη, Γιάννη Μαμελετζή. Ο λόγος της αντικατάστασης του όμως δεν είναι άλλος από τις υποχρεώσεις του στην κύρια ασχολία του που είναι η Ιατρική. «Το μεταπτυχιακό του στην Ιατρική δεν του επιτρέπει να ασχολείται και με τη μαγειρική στην τηλεόραση γιατί κατά τα άλλα η εκπομπή του πήγαινε πάρα πολύ καλά, την παρακολουθούσαν 7.000.000 τηλεθεατές», λέει ο Έλληνας σεφ.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνουν στην Ελλάδα λίγο πριν και λίγο μετά το Πάσχα και ο Βασίλης Καλλίδης θα μείνει στην Αμερική κοντά στους τρεις μήνες για να ολοκληρώσει τη μαγνητοσκόπηση. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη πριν λίγο καιρό και έμεινε ενθουσιασμένος από τον τρόπο που δουλεύουν στο εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το «The Cooking Odyssey» θα είναι μια πρώτης τάξης διαφήμιση για την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved