Ελεονώρα Μελέτη: «Η εκπομπή της Ελένης μου αρέσει πολύ»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Η εκπομπή της Ελένης μου αρέσει πολύ»

Η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι πλέον τηλεοπτική «αντίπαλος» της Ελένης Μενεγάκη, αφού από 17 Απριλίου, οι δύο παρουσιάστριες θα παίζουν «απέναντι».

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το γεγονός αυτό στην εφημερίδα Real: «Δεν κάνω κάτι ριψοκίνδυνο για να φοβηθώ και δεν μου αρέσει γενικά να φοβάμαι στη ζωή μου. Εγώ, πάντως, θα θεωρήσω πως φέτος κρίνομαι για την πρωινή ζώνη. Όταν από τους εννέα τηλεοπτικούς μήνες έχεις φάει τους επτά στην πρωινή ζώνη, δε μπορείς να μετρηθείς για τους τελευταίους δύο μήνες μιας σεζόν που τρέχει για όλους». Η παρουσιάστρια σχολίασε επίσης και τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη: «Δεν τη σχολίασα μέσα μου ή τη σκέφτηκα διαφορετικά από αυτό που συμβαίνει και σε εμάς τώρα. Έγινε ακριβώς όπως στην περίπτωση του Alpha. Διακόπηκε μια εκπομπή και μετακινήθηκε μια άλλη στην ώρα της».

Όσο για το ποια είναι η γνώμη της για την εκπομπή «Ελένη», η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «Την ώρα εκείνη κάνουμε σύσκεψη, έχουμε όλα τα προγράμματα μπροστά μας, αλλά δεν ακούμε φωνή. Ρίχνω μια ματιά στο τι συμβαίνει και ανάλογα με το θέμα μπορεί να σταθώ. Ωστόσο, η εκπομπή της Ελένης μου αρέσει πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved