Δείτε στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα πόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί!
Media

Δείτε στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα πόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί!

Ξαφνικά πριν από 10 ημέρες κάποιοι χαμένοι φάκελοι των κρατικών υπηρεσιών που είχαν πολύ σημαντικά στοιχεία για τις ελληνικές διεκδικήσεις των γερμανικών αποζημιώσεων (και κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι πρόσφατα είχαν φροντίσει να «πνιγούν» στα κρατικά αρχεία) βρέθηκαν μετά από πιέσεις πολιτικών προσωπικοτήτων.

Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης ανακοίνωσε ξαφνικά ότι βρέθηκαν οι δερματόδετοι φάκελοι που περιέχουν στοιχεία για τις γερμανικές θηριωδίες στην Ελλάδα και πώς αυτές το 1960 ξεπληρώθηκαν από τους Γερμανούς με το γελοίο ποσό των 115 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων.

Ο υπουργός Οικονομικών έστειλε ήδη τους φακέλους αυτούς στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής που έχε ανακινήσει το θέμα των αποζημιώσεων λέγοντας πως στα ιστορικά αρχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ανακαλύφθηκε κι άλλο χρήσιμο υλικό που θα ψηφιοποιηθεί και θα αξιοποιηθεί για τη στήριξη της ελληνικής διεκδίκησης.

Απόψε στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» στις 21:00 στη Web TV του Newsbomb.gr ο Κώστας Χαρδαβέλλαςανοίγει τους φακέλους αυτούς με τα συγκλονιστικά στοιχεία για τις ελληνικές διεκδικήσεις από το γερμανικό κράτος που είναι απόλυτα δίκαιες κι αγγίζουν το ποσό των 40 δισ. ευρώ.

Καλεσμένοι στο στούντιο παράγοντες που ασχολούνται με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Παράλληλα ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα φέρνει στο στούντιο τις καταγγελίες, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις του κοινού.

Για να δείτε τη σημερινή εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved