«Galileo»: Έχει όλες τις απαντήσεις!
Media

«Galileo»: Έχει όλες τις απαντήσεις!

Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον κόσμο μας, έρχονται στο «Galileo» από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Την Τρίτη 24 Απριλίου στο "Galileo" ανοίγουμε τον φάκελο με τις μεγαλύτερες εφευρέσεις και μαθαίνουμε τα πάντα για την οδοντόκρεμα. Πώς παράγεται η γομολάστιχα και ποιο είναι το μυστικό της; Είναι αληθινό το βίντεο που παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο να κάνει κόλπα skateboard; Ακόμα, εναλλακτικοί τρόποι για ν' ανοίξουμε ένα μπουκάλι και μερικοί «παράλογοι» γονικοί κανόνες αποκαλύπτονται μόνο στο "Galileo".

Την Τετάρτη 25 Απριλίου μαθαίνουμε πώς δημιουργούνται οι λακκούβες στον δρόμο, γιατί οι Κινέζοι τρώνε με ξυλάκια και γιατί τα φιστίκια είναι τόσο νόστιμα! Κάνουμε πείραμα για να δούμε τι συμβαίνει όταν την ώρα που οδηγούμε βγάλουμε το κλειδί από τη μηχανή. Δοκιμάζουμε αν τα λάστιχα φουσκώνουν με έκρηξη και βάζουμε στο μικροσκόπιο την ηλεκτρική σκούπα.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου το "Galileo" είναι όλα τα λεφτά! Τι συμβαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου αν η τράπεζα χρεοκοπήσει και πώς παράγονται τα Ευρώ; Ποιοι είναι οι πιο «περίεργοι» νόμοι του κόσμου; Τι πρέπει να ξέρουμε για τα τσιμπούρια; Ποια η διαφορά μεταξύ της απλής και της βιολογικής φράουλας;

Την Παρασκευή 27 Απριλίου το "Galileo" μας δίνει στοιχεία για το αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον σύντροφό μας από τη μυρωδιά του. Μας παρουσιάζει τα 7 καλύτερα αφροδισιακά, αλλά και πώς θα ξεκουμπώσουμε γρήγορα και εύκολα ένα σουτιέν! Κλείνοντας, μας αφήνει γλυκιά γεύση αποκαλύπτοντάς μας τα μυστικά παραγωγής της βανίλιας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved